Zeybekçi: Doların değer kazanması spekülatif

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, doların değer kazanmasının tamamen spekülatif olduğunu söyledi.

Zeybekçi:  Doların değer kazanması spekülatif
Zeybekçi: Doların değer kazanması spekülatif
GİRİŞ 18.08.2015 13:35 GÜNCELLEME 18.08.2015 14:24
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

AK Parti ile MHP arasında yapılan koalisyon görüşmesinin de sonuçsuz kalması sonrasında Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’den yeni açıklamalar geldi. Zeybekci, sağlıklı bir şekilde seçime gidileceğini, bundan kriz beklemenin iyi niyetli olmadığını söyledi.

Zeybekci, “Kimse endişe etmesin seçimler ekonomik istikrar için en hijyen çözüm yollarıdır” şeklinde konuştu.

DOLARIN DEĞER KAZANMASI SPEKÜLATİF
 

Dolardaki yükselişe de değinen Ekonomi Bakanı, “Doların değer kazanması tamamen spekülatif, birilerinin aradaki hareketlerden menfaat sağlamasından başka bir şey değil” dedi. Zeybekci “Faiz artırılmalı diye ekonomi adına ahkam kesmek Türkiye'ye iyilik değildir” ifadesini kullandı.

YORUMLAR 6
  • Tolga 8 yıl önce Şikayet Et
    Yav bir senedir yaziyorum madem spekulatif oldugunu biliyorsun niye dolar alimina komisyon getirmiyorsun?? Koy %20 komisyon alan zarar etsin biz karli cikalim
    Cevapla
  • Milletin Adamın 8 yıl önce Şikayet Et
    Kimseler kusura bakmasın. Her şeye spekülasyon, manipülasyon, montaj, şantaj diyen bir hükümet var. Bu kadarına da pes diyorum. Ekonomi kötüye gidiyor, ortalık karışık. Sizin hiç payınız yok mu???
    Cevapla
  • milletin ferdi 8 yıl önce Şikayet Et
    Bakan Bey’in özellikle dolar kuruyla ilgili söyledikleri sonuna kadar doğru. Aklı olan şuan dolar alımından uzak durur. Tabi piyasaya etki edebilecek derecede dolar alıp satarak spekülasyon yapma imkanı olanlar tam tersini yapacaktır. Bu spekülatörlerin amacı da zaten zamansız dolar alıp satanları silkelemek.
    Cevapla
  • zeki 8 yıl önce Şikayet Et
    ne spekülatifi kardeşim ya, millet aklıyla dalga geçe durun siz. biz döviz ödemesi yaparken firmalara bu spekülatif yükselme sana 2 liradan hesabı kapatayım diyemiyoruz.
    Cevapla
  • ertuğrul 8 yıl önce Şikayet Et
    dolar 2.50 iken de aynı açıklamayı yapıyordu :)
    Cevapla
  • Safa 8 yıl önce Şikayet Et
    Eee adamin dedigi o tarihte cikti ama. Sonra tek basina hukumet olmayinca, birakin tek basina hukumet olmayinca sahipsiz kalinca ulke dolarda uctu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle