Yunanistan için Başbakan'ın talimatı bekleniyor

Bir zamanlar mali yapısından ötürü sürekli borç arayışında olan Türkiye 12 yıl içinde Yunanistan'ı kurtarabilecek seviyeye geldi.

Yunanistan için Başbakan'ın talimatı bekleniyor
Yunanistan için Başbakan'ın talimatı bekleniyor
GİRİŞ 02.07.2015 08:07 GÜNCELLEME 02.07.2015 14:24
Bu Habere 153 Yorum Yapılmış

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, borç batağındaki Yunanistan'a yardıma yeşil ışık yaktı ve ''Başbakan talimat verirse çalışırız'' dedi.

Türkiye'nin bütçe açısından Cumhuriyet tarihinin en güçlü dönemlerinden birini yaşadığını söyleyen Şimşek, Yunanistan'a borç verilmesi konusunda, "Başbakanımız talimat verirse biz çalışırız, paramız ve imkânlarımız var" dedi.

BÜTÇEMİZ ÇOK GÜÇLÜ

Şimşek, "Hiçbir komşumuzun ekonomik ya da başka türlü bir sıkıntıyla karşılaşmasını arzu etmeyiz" diye konuştu.

Şimşek, şunları anlattı: "Cumhuriyet tarihinin bütçe açısından en güçlü dönemlerinden birini yaşıyoruz. Türkiye'nin kamu maliyesi hakikaten sağlam, borç dinamikleri çok iyi." Avrupa'nın son 6 yıldır bir durgunluk içerisinde olduğuna işaret eden Şimşek, "Gerek Yunanistan, gerekse diğer komşularımızın sorunlarını en kısa sürede çözüme kavuşturmasını arzuluyoruz" dedi.

YORUMLAR 153
  • atakan 8 yıl önce Şikayet Et
    Kendimize bakalım ,bizene yunandan, suriyeden aman yunandan da mülteci almayalim, eldeki leri postalamanin yolunu bulalım
    Cevapla
  • Uğur 8 yıl önce Şikayet Et
    Yunanistanı batıranlar parasını alma peşinde sayın Bakanım..
    Cevapla
  • murat 8 yıl önce Şikayet Et
    çok komik şimşeği hiç bu kadar cömert görmemiştim.
    Cevapla
  • SuleymN 8 yıl önce Şikayet Et
    Buyuk dusunun beyler. Bu buyuk devlet olmanin geregidir.
    Cevapla
  • veli 8 yıl önce Şikayet Et
    Ya bir başka devlete borç vererek övüneceğinize bir nebzecik de olsa kendi halkımızı düşüňün be mübarekler.memura gelince yüzde 3 zamdan fazla vermeyi zulüm görüyorsunuz,enflasyona yük getireceğini söyleyerek...Bu ne yaman çelişki böyle...Seçimden nasıl bir sonuç çıktığını görmüyor musunuz ya?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle