TÜGİAD'tan Soma için kampanya

Türkiye Genç İşadamları Derneği (TÜGİAD) Ankara Şubesi Başkanı Türker Naslı, Soma'da yaşamını yitiren madencilerin çocuklarının eğitimine yönelik dayanışma kampanyası başlattıklarını açıkladı.

TÜGİAD'tan Soma için kampanya
TÜGİAD'tan Soma için kampanya
GİRİŞ 15.05.2014 14:55 GÜNCELLEME 15.05.2014 14:55

Naslı, yaptığı yazılı açıklamada, sosyal sorumluluklarının farkında olduklarını. bu konuda gereken her adımı atacaklarını belirtti.

Soma'da yaşamını yitiren madencilerin çocuklarının eğitimine yönelik dayanışma kampanyası başlattıklarını ifade eden Naslı, zamanın fırsatçılık değil dayanışma zamanı olduğunu kaydetti. "Gün dayanışma günü. Sevdikleri insanları kaybeden kardeşlerimizle dayanışma zamanı" ifadesini kullanan Naslı, kampanyaya tüm TÜGİAD üyelerinin destek vereceğini bildirdi.

- TZOB'un toplantısı ertelendi

Türkiye Ziraat Odaları Birliğinin (TZOB), yarın Konya'da yapacağı "Doğal Afetleri Değerlendirme" toplantısı, Soma'daki maden faciası nedeniyle ertelendi. TZOB Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, maden kazasında yaşamını yitirenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifa diledi, bir daha böyle faciaların yaşanmamasını temenni etti.

Başkent Doğalgaz Dağıtım AŞ'den yapılan açıklamada, talihsiz kazanın tüm Türkiye ile kendilerini de yasa boğduğu belirtildi. Hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır, yaralılara acil şifa dilenen açıklamada, halen madende mahsur bulunanlara bir an önce ulaşılması temenni edildi.

KAYNAK: AA