Allianz Türkiye "startup dostu" seçildi

Allianz Türkiye, Bizz Consulting tarafından, TOBB Genç Girişimciler Kurulu, Endevaor Türkiye ve Özyeğin Üniversitesi iş birliğiyle düzenlenen Corporate&Startup Day’de, “Startup Dostu Şirket” ödülüne layık görüldü.

Allianz Türkiye "startup dostu" seçildi
Allianz Türkiye "startup dostu" seçildi
GİRİŞ 26.06.2018 14:00 GÜNCELLEME 26.06.2018 14:00

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Allianz Türkiye, Corporate&Startup Day’de startup dostu ilk 10 şirketten biri seçildi. Bizz Consulting tarafından, TOBB Genç Girişimciler Kurulu, Endeavor Türkiye ve Özyeğin Üniversitesi iş birliğiyle düzenlenen Corporate&Startup Day kapsamında şirketler, “Startup 100” ve “Startup Dostu Şirketler” olmak üzere iki kategoride ödüllendirildi.

“Startup Dostu Şirket” ödülüne layık görülen Allianz Türkiye, startup’ların oylarıyla belirlenen startup dostu ilk 10 şirket arasında 8. sırada yer aldı. Türkiye’deki holdingler, büyük şirketler, bankalar ve startup’ları bir araya getiren Corporate&Startup Day kapsamında startup’lar, şirketleri bu alana yapılan yatırımların yanı sıra iş birliklerinin kalıcılığı, mentorluk ve danışmanlık konularında verilen desteğin kalitesi ve hızlandırıcı program imkanları açısından değerlendirdi.