BM'den Coca Cola'ya soğuk duş! İsrail duyurdu

BM İnsan haklarının yasadışı Yahudi yerleşimlerine destek veren firmaları içeren bir kara listeyi yayınlamak üzere olduğu kaydedildi.

BM'den Coca Cola'ya soğuk duş! İsrail duyurdu
BM'den Coca Cola'ya soğuk duş! İsrail duyurdu
GİRİŞ 14.09.2017 19:51 GÜNCELLEME 14.09.2017 23:12
Bu Habere 55 Yorum Yapılmış

BM İnsan Hakları Konseyinin hazırladığı bir listede işgal altındaki Filistin’de yasadışı Yahudi yerleşim bölgelerine destek veren firmalar yer aldığı bildirildi. İsrail Channel 2 televizyonuna göre söz konusu kara listede Coca Cola, TripAdvisor ve Caterpillar gibi şirketler var.

ABD’nin BM temsilcisi Nikki Haley Haziran ayında listeyi BM İnsan Hakları Konseyi’nin utanç verici eylemlerinden biri olarak tanımlamış ve konseyde bir reforma gidilmezse çekileceklerini öne sürmüştü.

Aktarılan bilgiye göre söz konusu liste kısa bir süre önce Siyonist Dışişleri Bakanlığına ulaştı. Bakan Tzipi Hotovely BM'nin ateşle oynadığını iddia etti ve BM'ye ayrılan bütçeyi kesme tehdidi savurdu. BM'deki sözde İsrail karşıtı ön yargıyı kırmak için ABD ile birlikte çalıştıklarını ifade etti. 

Öte yandan BM İnsan hakları Konsey Başkanı Zeyd Raad el Hüseyin’in ABD ve İsrail’in karşı çıkmasına rağmen listeyi yayınlamak istediği belirtiliyor.

YORUMLAR 55
  • Mehmet Sönmez 6 yıl önce Şikayet Et
    İsrail, Siyonizm, Yahudi dendimi akan sular durur, bütün beşeri hukuklar, birlikler, dernekler, sivil toplum kuruluşları, tarih, beşeriyet alt-üst olur, ters yüz olur ve yeni bir hukuk, tarih ve insanlık anlayışı yazılır, yaşanır, savunulur... sadece onların lehine işleyen bir hayat
    Cevapla
  • yörükoğlu 6 yıl önce Şikayet Et
    Karla pekmezi karıştırıp kafeinsiz gazsız için aynısının tıpkısı (Karlambaç)
    Cevapla
  • Erdemli 6 yıl önce Şikayet Et
    Halk olarak olarak yılardır boykottayız ama devlet bazında ticaret tam gaz devam israille, daha 1 ay önce Reis Ispartada Bismillahla açmadı mı cocacola fabrikasını, bi bildiği vardır ama dimi Reisin? Bencede kesin vardır. Yoksa Reis ne zaman yahudi lehine iş yaptı...
    Cevapla
  • serdar 6 yıl önce Şikayet Et
    sadece cocacola mı? algida dondurma proktelgamble mutfak temizlik omo ariel şampuanlar knor çorbalar yediğimiz içtiğimiz herşey kullandığımız kıyafetler herşey maalesef yerel ve milli olan ürünlerimizi kullanalım !!!
    Cevapla
  • M. Faruk Öztürk 6 yıl önce Şikayet Et
    ABD ve israil güç politikası uyguluyor yani kim güçlü ise o haklı veya büyük balık küçük balığı yutar. Ey siyonistler bu sizin sapık fikriniz. İnsanlık aleminde ise nice HAKLI KÜÇÜK BALIKLAR BÜYÜK BALIKLARI DİZE GETİRİP DERSİNİ VERMİŞTİR. Sizlerde yakında hak ettiğiniz cezaları bulacaksınız inşallah Ya Allah cc, Ya Fettah, Ya Metin , Ya Rafii cc.....!!!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle