Cihaza bağlı yaşayanlara özel çalışma

Enerjisa Üst Yöneticisi Zaimler, cihaza bağlı yaşayan hastalar için sürekli elektrik sağlamaya yönelik projeler üzerinde çalıştıklarını belirtti.

Cihaza bağlı yaşayanlara özel çalışma
Cihaza bağlı yaşayanlara özel çalışma
GİRİŞ 26.11.2016 12:50 GÜNCELLEME 26.11.2016 12:50
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Enerjisa Üst Yöneticisi Kıvanç Zaimler, 7. Türkiye Enerji Zirvesi'nde AA muhabirine yaptığı açıklamada, hizmet verdikleri insanların sağlığının kendileri için önemli olduğunu ve bu yüzden en iyi hizmeti sunmayı hedeflediklerini vurguladı.

Çalışanlar için sağlanacak sağlıklı iş ortamı kadar hizmet verilen nüfusun sağlığının da önemine değinen Zaimler, bu alanda geliştirdikleri proje konusunda şu bilgileri verdi:

"Cihaza bağlı yaşayan insanlar için elektrik çok önemli. Dolayısıyla hastanın olduğu yere enerji veren trafo merkezi ile bizim dağıtım şirketimizin SCADA sistemi arasında entegrasyonu yapıp elektrik kesintisine gidilmemesini sağlıyoruz. Eğer kesinti kaçınılmazsa bunu önceden mutlaka haber veriyoruz. Bu hizmeti başkent bölgemizde şu anda yaklaşık 140 hastaya veriyoruz. Önümüzdeki sene hedefimiz, AYEDAŞ ve Toroslar dağıtım bölgelerimizi de dahil ederek, bu sayıyı 300'e çıkarmak. Dünyada ilk kez bu hizmeti SCADA sistemi ile entegre şekilde biz veriyoruz." 

KAYNAK: AA
YORUMLAR 2
  • Adanalı.001. 7 yıl önce Şikayet Et
    aga kullanım kadarin yarısı kadar dağıtım bedeli alıyorsun sonra hizmet diyorsun bende bukadar para alırsam niye hizmet etmim?
    Cevapla
  • VÉNUS HOTTENTOTE 7 yıl önce Şikayet Et
    doguruya sen bedava çalisip, bedava yiyon degil'mi ? kuru siki atmaniza gerek yok,, Sende öncü ol maddem.. hem hizmet hemide para kazanirsin, bizde senin dirayetin için tesekkür eder, yep yeni bir system gelistirmis olursun .. Millet olarak sevgimizi ve duamizida alirsin.. Adanali.001. sana simdiden gelistirecegin yeni systemin için hayirli isler diler, basarilar, saglicakla kalasin emmioglu
    Cevapla