Enerjide binlerce kişilik istihdam yolda

ELDER Genel Sekreteri Uğur Yüksel, mevcut eleman sayılarını yüzde arttırmayı hedeflediklerini ifade etti.

Enerjide binlerce kişilik istihdam yolda
Enerjide binlerce kişilik istihdam yolda
GİRİŞ 25.10.2016 16:14 GÜNCELLEME 25.10.2016 16:15
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Elektrik Dağıtım Hizmetleri Derneği (ELDER) Genel Sekreteri Uğur Yüksel, bünyelerine 2 bin yeni personel alındığını belirtirken, yeni alımların da sinyalini verdi.

Yüksel, "Yeni istihdam edilen 2 bin 28 kişi ile mevcut çağrı merkezi çalışan sayımızı 2 katına çıkarıyoruz, arıza bakım-onarım eleman sayısı da yüzde 20 artışla 18 binlere çıkacak. Dağıtım şirketleri tüketici memnuniyetini en üst düzeye çıkarmak amacıyla 2016 için geçerli 3,7 milyar lira olan yükümlülüklerinin üzerine çıkarak yaklaşık 4,1 milyar liralık bir yatırım planlaması yaptı" dedi.

9 ŞEHİRE ÇAĞRI MERKEZİ

Öte yandan elektrik dağıtım şirketleri, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı'nın koordinasyonunda 9 ayrı çağrı merkezinin açılışını yapmaya başladı. Şimdiye kadar Denizli, Adana, Kars ve Konya olmak üzere 4 şehirde çağrı merkezleri açıldı. Ksım sonuna kadar Tekirdağ, Rize, Trabzon, Şanlıurfa ve Adıyaman'da da yeni merkezlerin açılması planlanıyor.

Yeni Şafak

YORUMLAR 4
  • reise selam 7 yıl önce Şikayet Et
    allah mazlumları,fakir ve düşkünleri korusun ne diyelim zaruri ihtiyaç olmasına ramen elektirik faturası çileden çıkartıyor.hükümet buna bi çare bulmasa ilerde büyük isyanlara sebebiyet verebilir.
    Cevapla
  • Yüzdeelli 7 yıl önce Şikayet Et
    İsyan mı? O da ne? Bu millet isyan etmez; şükür eder.
    Cevapla
  • cafer 7 yıl önce Şikayet Et
    tabi 50 liralık elektriğe 100 lira fatura geliyo
    Cevapla
  • Erdal 7 yıl önce Şikayet Et
    herşeyi kapattım 2 ampul ve bilgisayar ve tv kaldı 130 tl fatura geliyor billahide zulümdür bu elektrik şirketlerinin yaptığı.
    Cevapla