Elektrikte yeni tarife

EPDK, Türkiye Elektrik Ticaret Taahhüt Anonim Şirketi tarafından uygulanan aktif elektrik enerji toptan satış tarifesini düzenledi.

Elektrikte yeni tarife
Elektrikte yeni tarife
GİRİŞ 01.10.2016 11:01 GÜNCELLEME 01.10.2016 11:08
Bu Habere 38 Yorum Yapılmış

EPDK, TETAŞ'ın uyguladığı aktif elektrik enerji toptan satış tarifesini düzenledi, karar Resmi Gazete'de yayımlandı.

Buna göre, TETAŞ tarafından dağıtım şirketlerine ve görevli tedarik şirketlerine bugünden itibaren geçerli olacak şekilde, aktif elektrik enerjisi bedelinin kilovatsaat başına 14,8 kuruş olarak uygulanmasına karar verildi.

Görevli tedarik şirketlerinden elektrik enerjisi alan iletim sistemi kullanıcısı tüketicilere uygulanan tarifelerin, TETAŞ tarafından iletim sistemine doğrudan bağlı tüketicilerine uygulanmasına devam edilecek.

TARİFE DEĞİŞİKLİK YAPILABİLİR

Ayrıca, makroekonomik göstergelerde meydana gelebilecek değişiklikler veya sair nedenlerden dolayı TETAŞ tarafından teklif edilmesi durumunda tarife değişikliği yapılabilecek.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 38
  • irfan 7 yıl önce Şikayet Et
    uedaş faturaları hemen kesmiş son ödemede 12 sinde yazıklar olsun
    Cevapla
  • vatandaş 7 yıl önce Şikayet Et
    arkadaşlar 2014 yıl 15 günde sayaç okuyorlardı 2016 da ise tüketim 61 tl ıvırı zıvırı 116 tl elk faturası geldi yani 2 domates parası veriyon eline geçense 1 domates anca örnek misali insaf be çocuklara ayda 1 kere yarım kg kıyma bile alamıyorum nası adalet anlamadım sayın bakanlar biraz bu elk fat el atın lütfen
    Cevapla
  • Mücahit 7 yıl önce Şikayet Et
    artış mı var azalış mı onu da söylesenize , sanırım artışlar bundan böyle tarife değişikliği adı altında söylenecek vatandaşa , çünkü fiyatlarda düşüş olsaydı yedi düvele davul zurnayla duyururlardı şöyle düştü böyle düştü diye
    Cevapla
  • Yasin 7 yıl önce Şikayet Et
    önce kayıp kaçak bedeli diye, kaçak yakanların ödemediği parayı bizlere ödettiniz, sonra sayaç okuma bedeli diye uydurma bir para. bu ne yaaaa!!!!
    Cevapla
  • Momed Oğlu 7 yıl önce Şikayet Et
    4 dolap cola dondurma dolabi ve su. Aylik gelen 1020 kw. Kwsi 40kusur kurus toplam tutarı 420 tl. Ve burasi bufe 2 dolap disarda 8m.kare 1 yer.elektrik faturası kira gibi gelmeye başladı. Simdi ben kacakmi yapim 420tlmi odeyeyim yada isyerini mi kapatayim. Ne olacak
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle