Araplar’dan Türk turizmine tam destek!

Arap Turizm Örgütü Başkanı Bandar Fahad al Fehaid Arap ülkelerinin Türkiye'deki turizm yatırımlarının başladığını belirtti.

Araplar’dan Türk turizmine tam destek!
Araplar’dan Türk turizmine tam destek!
GİRİŞ 23.03.2016 09:19 GÜNCELLEME 23.03.2016 12:27

Bu alanda da zaten şu anda Arap ülkelerinden yoğun bir talep ve yatırım isteği, şevki var" dedi. Fehaid, Körfez ülkelerinin sağlık turizmi için yıllık harcamalarının 27 milyar doların üzerine olduğuna dikkati çekti. Fehaid, Arap ülkeleri ve Türkiye'nin sağlık turizmi açısından çok önemli bir zenginliğe sahip olduğunu vurgulayarak, “Artık bu iki tarafın sahip oldukları bilgi ve tecrübeleri paylaşmalarının tam zamanı. Biz burada yatırımlara da daha fazla önem vermeye çalışıyoruz. Özellikle de şu anda bulunduğumuz süreç itibarıyla yardımlaşmanın daha elzem olduğunu belirtmek isterim” diye konuştu.

YATIRIMLAR İLERİ TAŞINACAK

Arap yatırımcıların Türkiye'ye yönelik yatırımlarına değinen Fehaid, şöyle devam etti: “Arap ülkelerinin Türkiye'deki turizm yatırımları başladı. Özellikle Arap alemi içindeki Türk kardeşlerimizin iş birliği ve dayanışmada istekli olmalarından dolayı Türkiye'deki kardeşlerimize şükranlarımızı takdim etmek istiyoruz. Biz de konum olarak bulunduğumuz bölgede, bu yatırımları daha ileriye taşımaya gayret ediyoruz.”