Antalya'da dev otel kapılarını kapattı

Antalya Kemer’de kurulu bulunan Avantgarde Hotel turizm sezonunun sıkıntılı geçmesi nedeniyle oteli kapatma kararı aldı.

Antalya'da dev otel kapılarını kapattı
Antalya'da dev otel kapılarını kapattı
GİRİŞ 08.09.2015 09:54 GÜNCELLEME 09.09.2015 11:59
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

 

Antalya Kemer’de kurulu bulunan Avantgarde Hotel kapılarını kapattı. Otelin genel müdürü, tur operatörlerine gönderdiği yazıda “Oteli kapatıyoruz. Yeni rezervasyonları başka tesislere kaydırın” dedi.

Kemer Gönük’te üç tesisi bulunan  Avantgarde Hotel& Resort geçtiğimiz cumartesi gününden itibaren kapılarını kapattı.

telin kapandığı haberini Avantgarde Hotel& Resort Genel Müdürü Yücel Yapıcı, tur operatörlerine yönelik yazdığı yazı ile duyurdu.

Yapıcı, operatörlere teşekkür ederek kaleme aldığı yazının devamında “Son zamanlarda şirketimizde ciddi mali sıkıntılar yaşanmaktadır. Üzülerek, bu sıkıntının tesisimizi de etkilediğini belirtmek durumundayız” dedi.

Yapıcı yazısının devamında “Bu sebepten ötürü 05.09.2015 (Cumartesi) tarihi itibari ile tesisimize yeni girişleri kabul edemeyeceğimizi, gelecek olan yeni rezervasyonlarınızı başka tesislere kaydırmanız konusunda yardımcı olmanızı rica ederiz” dedi.

Kemer Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği Başkan Yardımcısı Volkan Yorulmaz,  konu ile ilgili yaptığı açıklamada, turizm sektörünün genel bir sıkıntı yaşadığına işaret etti. Yorulmaz, söz konusu otelin kapanmasının, bağlı bulunduğu şirketin mali durumundan kaynaklanmış olabileceğini söyledi.

AVANTGARDE COLLECTİON: O OTEL BİZİM DEĞİL

Kemer’de kurulu Avantgarde Hotel’in kapanmasına ilişkin yer alan habere yönelik Avantgarde Collection'dan yazılı bir açıklama geldi.
Açıklamada Lucis Global A.Ş.’nin sahip olduğu Avantgarde Collection otellerinin İstanbul Büyükdere Caddesi Levent, Taksim Talimhane, Gezi Parkı'nın yanındaki Mete Caddesi'nde ve Bodrum Yalıkavak'ta bulunduğuna işaret edilerek “Medyadaki yansımalardaki karışıklığı gidermek adına belirtmek isteriz ki Antalya Kemer Avantgarde Hotel ile ticari ilişkisi bulunmamaktadır ve iki kurum arasındaki markatescil anlaşması çerçevesinde sadece söz konusu adresteki tesiste Avantgarde marka adının kullanılmasında mutabakat sağlanmıştır. Dolayısı ile başka bir ilişiği mevcut değildir” denildi.

KAYNAK: HÜRRİYET
YORUMLAR 3
  • bülent 8 yıl önce Şikayet Et
    Yabancılara bedava Türk'e 4-5 katı iki kötü haberle dibi buldunuz niye Türkleri aşağıladınız,horgördünüz kaybettiniz.Daha bu başlangıç çünkü Türkler artık dünya üzerindeki her yere tatile gidiyor.
    Cevapla
  • abbas kamil 8 yıl önce Şikayet Et
    turiste herşey dahil türke faiş fiat ondan sonra feryat et suçu hemen hükümette arayın
    Cevapla
  • husetin baybora 8 yıl önce Şikayet Et
    Aferin !!! felaket haberlerine devam.... sorumsuzlar
    Cevapla