TÜRSAB'a yeni başkan adayı

DETUR Turizm Şirketi CEO’su Firuz Bağlıkaya Aralıkta gerçekleşecek olan TÜRSAB Genel Kurulu seçimleri için Başkanlık adaylığını açıkladı.

TÜRSAB'a yeni başkan adayı
TÜRSAB'a yeni başkan adayı
GİRİŞ 25.08.2015 13:41 GÜNCELLEME 25.08.2015 13:41

Liderliğini Bağlıkaya’nın yaptığı ve sektörün güçlü isimlerinin de içinde yer aldığı ‘TÜRSAB YENİDEN – Değişim Başlıyor’ hareketi yepyeni bir vizyon ve anlayışla yola çıkıyor.  

‘Birlikten Kuvvet Doğacak’ sloganıyla seçim çalışmalarını yürüten Firuz Bağlıkaya, TÜRSAB’ın tüm seyahat acentelerinin hizmetinde olacağını ve hep birlikte çok daha saygın bir TÜRSAB inşa edeceklerini söyledi.

‘TÜRSAB Yeniden’ hareketinde şeffaflık, kurumsallık ve kazanç ön planda

Firuz Bağlıkaya Başkanlık adaylığıyla ilgili açıklamasında TÜRSAB’ın eski saygınlığını ve güvenilirliğini tekrar kazanması gerektiğini vurguladı. Bağlıkaya, en önem verdikleri konuların başında şeffaf, kurumsal ve acentelere kazanç getiren bir TÜRSAB’ın olduğunu söyledi. Tek adam sisteminin değiştirilmesi gerektiğini belirten Bağlıkaya, modern bir TÜRSAB’ın inşa edilmesi gerektiğinin altını çizdi.

Bağlıkaya açıklamasına, “TÜRSAB’ı daha saygın, demokratik, her hareketin hukuki bir dayanak noktası olduğu bir kurum haline getirmek için çalışacağız. Tartışan, fikir üreten, kendini geliştiren ve sürekli doğru olanın peşinde olan bir TÜRSAB’ı yeniden oluşturacağız. Bizim için acenteleri dinlemek ve hızlı çözüm üretmek önemli. Artık eski zihniyetler değişmeli, çağa ayak uyduracak şekilde yenilenmelerin gerçekleşeceği bir yapı hedefliyoruz. Turizm İhtisas Mahkemeleri’nin kurulması, acentelere destekleri artırmak, farklı kurum ve kuruluşların acentelere karşı açtığı savaşı sona erdirmek ve haksız rekabeti ortadan kaldırmak için güçlerimizi birleştireceğiz’’ sözleriyle devam etti.

Hayal değil proje

Firuz Bağlıkaya, acenteleri her dalda uluslararası meslektaşlarıyla daha fazla bir araya getirerek yeni iş imkanları ve kazanç alanları oluşturacaklarını, devletin ilgili tüm kademeleriyle daha etkili ilişkiler kuracaklarını ve ortak projeler geliştireceklerini vurguladı.

Bağlıkaya, sektörün en önemli unsuru olan acenteleri derinden etkileyecek ve acenteciliği tekrar ayağa kaldıracak, eğitim desteğinden iletişime, akaryakıt tasarrufundan toplu reklam alımına, onlarca somut projenin hazır olduğunu belirtti ve ekledi, “Hayallerle değil, projelerimizle geliyoruz. Hepimizi bol kazançlı, adaletli ve güzel günler bekliyor’’

KAYNAK: EKOTRENT