Türk Dünyası Alışveriş Günleri 8-16 Mart'ta Eskişehir'de!

Türk Dünyası Alışveriş Günleri logolu mağazalarda %50'ye varan indirimler ve büyük çekilişe katılma fırsatı sizleri bekliyor.

Türk Dünyası Alışveriş Günleri 8-16 Mart'ta Eskişehir'de!
Türk Dünyası Alışveriş Günleri 8-16 Mart'ta Eskişehir'de!
GİRİŞ 05.03.2014 11:57 GÜNCELLEME 05.03.2014 11:57

8 Mart günü açılış konseri ve etkinlikleri ile başlayacak olan Türk Dünyası Alışveriş Günleri çerçevesinde Eskişehir'de Türk Dünyası Alışveriş Günleri Logolu mağazalardan yapılacak olan her 50 TL'lik alışveriş karşılığında Eskişehir'in birçok noktasında oluşturulacak olan çekiliş kuponu noktalarında fiş ibrazı karşılığında 20 Mart günü Eskişehir 2013 Türk Dünyası Kültür Başkenti Kapanış töreni gününde yapılacak olan büyük çekilişe 1 adet katılım hakkı sağlanmış olacaktır.

Ne kadar çok alışveriş kuponuna sahip olunursa çekilişte ödül kazanma şansıda o oranda artmış olacaktır.

Türk Dünyası Alışveriş Günleri ile ilgili açıklamalarda bulunan Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna 8-16 Mart tarihleri arasında düzenlenen Alışveriş Günleri ile çarşıya hareket ve bereket geleceğinin altını çizdi. Eskişehirlilerle şenlik havasında bir daha kucaklaşmak için Türk Dünyası Alışveriş Günleri'ni düzenlediklerini ifade eden Vali Tuna, “Alışveriş günleri aynı zamanda şehrimizde baharın müjdecisi olacaktır. Bir dizi etkinlik içeren bu organizasyonda esnaf ve tüketicileri bir araya getirecektir” dedi.

Etkinlik çerçevesinde kentin en canlı noktaları olan Hamamyolu Caddesi'nde ve Vilayet Meydanı'nda standlar açılacağını aktaran Tuna, “Bu etkinlikte alışverişin kültür sanat boyutu da yer alacaktır. Açılış töreninde Türkiye'yi Türkvizyon'da temsil eden Manevra Grubu konser verecektir. 40'ın üzerinde gösteri, eğlence sosyal medya etkinlikleri ile bir festival havasında gerçekleşecek Alışveriş Günleri'nde alışveriş kuponu dağıtımı ve çekilişi yapılacak” diye konuştu.

"HER 50 TL'YE 1 KUPON"
Alışveriş Günleri kapsamında gerçekleştirilecek çekilişle katılanlara hediyeler verileceğini de anlatan Vali Tuna, “Alışveriş Günleri'nde logolu mağazalardan yapılacak her 50 TL'lik alışveriş karşılığında Eskişehir'in birçok noktasında oluşturulacak olan çekiliş kuponu noktalarında, fiş ibrazı karşılığı 20 Mart günü Eskişehir 2013 Türk Dünyası Kültür Başkenti Kapanış Töreni'nde yapılacak büyük çekilişe 1 adet katılım hakkı sağlamış olacak” şeklinde konuştu.

50 TL'YE BİR OTOMOBİL SAHİBİ OLABİLİRSİNİZ
Gerçekleşecek çekilişte verilecek hediyeler ise şöyle:
“4 otomobil, 3 motosiklet, 10 dizüstü bilgisayar, 20 bisiklet, 10 buzdolabı, 10 çamaşır makinesi, 10 fırın, 10 bulaşık makinesi, 10 tane 102 ekran led tv, 26 kişiye check up, 26 çifte 3 günlük yurtdışı kültür gezisi, 26 çifte 5 günlük yurtiçi kültür gezisi, 100 adet takım elbise, 100 adet nevresim takımı, 100 kişiye 100 TL'lik alışveriş çeki, 100 kişiye Eskişehirspor kombine bileti.”

Ayrıntılı bilgi için: www.alisverisgunleri2014.com