Türkiye'nin en zenginlerinden birinin oğlu ama...

Türkiye'nin en zengin ailelerinden birinin oğlu.. Bodrum'da herkes tatil yaparken o günlük 50 TL yevmiye ile çalışıyor. Kimden mi bahsediyoruz?

Türkiye'nin en zenginlerinden birinin oğlu ama...
Türkiye'nin en zenginlerinden birinin oğlu ama...
GİRİŞ 12.08.2013 05:50 GÜNCELLEME 12.08.2013 08:38
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Türkiye'nin en büyük teksil firmalarının başında gelen Orka Holding Grubu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu'nun oğlu Orkan Orakçıoğlu, yaz aylarını çalışarak geçiriyor... 

Milyar dolarlık şirketinin velihattı olan 17 yaşındaki Orkan Orakçıoğlu, Bodrum Yalıkavak'ta bulunan yazlıklarının yakınlarında bulunan su sporlarında 50 TL yevmiye ile çalışıyor olması görenleri şaşkınlık içerisinde bırakıyor.

Lise öğrencisi olan Orka Holding'in velihattı Orkan Orakçıoğlu, arkadaşlarının aksine tatilinin keyfini çıkartmak yerine çalışıyor olmasını, "Hem kendi harçlığımı çıkartıyorum, hemde bu işi seviyorum bir yerden başlamak lazımdı sonuçta" sözleriyle açıklıyor.

KAYNAK: MİLLİYET
YORUMLAR 8
  • çok bilmiş müberra 10 yıl önce Şikayet Et
    çalıştırmayın yazıktır :D. valla ben 14 yaşımdan beri çalışıyorum,18 yaşına geldim şimdi ailemin benden parasal beklentileri var :D şimdiki aklım olsaydı azcık daha oturur baba parası yerdim bundan sonraki bütün ömrüm boyunca çalışmak zorunda kalıcam tatlı yıllarımı heba ettim :D şaka bir yana gerçekten çalışmayı öğrenmek çok önemli,bir yandan okuyup bir yandan çalışabiliyorum çok şükür kendi ekonomik özgürlüğüme sahip olabiliyorum çalışıp kazanamayacağım hiçbir şey yokmuş gibi geliyor her anlamda :)
    Cevapla
  • Jet Ali 10 yıl önce Şikayet Et
    BABASI CİMRİ İSE DOĞRUDUR. Malum Zenginlerin çoğu cimridir. Kuruşları bile düşünürler. Çocukta varlık içinde darlık çekmekten,harcadığı paraların hesabını vermekten bıkmıştır. Birde Baba parası yemek yerine kendi parasını yeme isteği vardır. HABER doğru olabilir. Düşünün Babanız çok zengin ama yediğiniz bir lokma ekmeğin bile lafını yapıyor , siz olsanız ne yapardınız? Kişinin kendi emeğinin parası gibi yoktur. Hesap sormaya kalkana hadi lan oradan diyebilirsiniz? Ben Babama şimdiye kadar en az orta gelirli olmama rağmen 150 BİN TL vermişimdir. Evin kime ait olduğunun lafı olunca, tek kuruşmu verdin diyor. Orkan ORALÇIOĞLU nu anlıyorum.Babamın izlediği TV full HD Slim ben aldım.Buzdolabı Nofros ben aldım.Yattığı çekyatı ben aldım.Şohben bulaşık makinası ben aldım.Onbinlerce TL verdim.Adam tek kuruşmu verdin diyebiliyor. Babaların bazıları aç gözlü ve cimridir.Kendiniz kazanın kimseye mudeana etmeyin.
    Cevapla
  • Murat Diniz 10 yıl önce Şikayet Et
    Beni de oto yıkamada çalıştırırdı babam. Gerçi benimki işçi emeklisiydi :) Ama şimdi 17 yaşında olsam babamda zengin olsa gider çalışırmıyım bilmiyorum. Helal olsun babaya da delikanlıya da. Kim ne derse desin karakterli bir insanmış ve karakter paradan daha değerlidir.
    Cevapla
  • İskender Melekli 10 yıl önce Şikayet Et
    KİMİ KANDIRTIYORSUNUZ.... Yazlıklarında tatil yaparken bir kare fotoğraf çektiriyor ve bu da emekçilere hakaret eder gibi haber yapılıyor.Zenginlerin zevklerinin garibanların göz yaşları ile satın alındığını hepimiz çok iyi biliyoruz.Geçin bunları.
    Cevapla
  • xmenbln 10 yıl önce Şikayet Et
    tam benim egitim sistemim .... cocugum yok ama hep diyorum .. cocugum olsa maddi durumumda fena olmayacak insallah .... yasi 16-18 olunca benimde calistigim yerlerde calismasi icin elimden geleni yapacagim ... girsin bir lokantaya esek gibi garsonluk yapsin.... veya insaatlarda calissin... kisaca vucudu ile calissinki parnin ve calismanin kiymetini bilsin.... nice evlatlar var .. oglum-kizim okuyor diye cocuklarina kiyamayip kendileri IRGATLIK yaparak cocuklarina para yollamak icin ugrasiyorlar... ehhh onlarda ögrenciyiz diye kizlarla harcamayi artistlik saniyorlar... her zengin veya maddi durumu iyi olanin cocuklari 'MARABALARIN !!! ISINDE calismali" ki kiymetini bilsinler .. insanlari anlasinlar...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle