27 yıldır ürettiyor, taleplere yetişemiyor

Yalova’da 27 yıldır doğal sabun üretimi yapan Ethem Erten, ürettiği sabunları Türkiye’nin dört bir yanına ve dünyaya gönderiyor. Bugüne kadar 9 bin 500 çeşit sabun ürettiğini söyleyen Erten, "Vatandaşlar en çok sarımsaklı, soğanlı, kaymaklı, eşek sütlü ve ballı sabunlara rağbet gösteriyor” dedi.

GİRİŞ 19.11.2019 17:38 GÜNCELLEME 20.11.2019 14:03
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Yalova’da 27 yıldır sabun üretimi yapan Ethem Erten, kimyasal kullanmadan ürettiği sabunlarla taleplere yetişemiyor. Ürettiği doğal sabunları, yurtiçi ve yurtdışına gönderen Erten, bugüne kadar 9 bin 500 çeşit sabun ürettiğini söyledi. Ürettiği sabunların beğenildiğini belirten Erten, ”Sabunlarda kimyasal kullanmıyoruz. Vatandaşlar da zaten doğal sabunları tercih ediyor. Türkiye’nin dört bir yanına üretim yaparken, Dubai, Çin, ABD gibi ülkelere de sabun yolluyoruz. Doğum günü pastası, otomobil şeklinde çocuklar için sabun üretiyoruz. Vatandaşlar en çok sarımsaklı, soğanlı, kaymaklı, eşek sütlü ve ballı sabunlara rağbet gösteriyor” diye konuştu.

 

 

 

YALOVA'DA 27 YILDIR SABUN URETIMI YAPAN ETHEM ERTEN, TALEPLERE YETISEMIYORU. FOTO:YALOVA-DHA

 

 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 5
  • Cezvi 4 yıl önce Şikayet Et
    Yav gardaşım memlekette neler varmışdır neler, ne habarım vardır ne da sabahım ha.
    Cevapla
  • man 4 yıl önce Şikayet Et
    koyunlu sabun yok mu
    Cevapla
  • saenes 4 yıl önce Şikayet Et
    domuzlu var. eskişehir belediyesi suya % 60 zam yapıyormuş onunla yıkanırsın.
    Cevapla
  • Milletin Avukatı 4 yıl önce Şikayet Et
    Tebrik ederiz. Maşallah Türkiyem .. Bu çok onur verici, eskiden ülkemizde böyle güzellikler üretimler olmadığından, biz üretemeyiz yapamayız şeklinde milletin ekserisinin öz güveni yoktu, bu aziz millet 20 yıl ööncesini unuttu, kıymeti bilinmiyor. Şom ağızlılar var tabii.. YOLUN AÇIK OLSUN TÜRKİYEM.. HAMDOLSUN --Darısı yerli uçak ve otomobilimize
    Cevapla
  • sabuncu 4 yıl önce Şikayet Et
    "Vatandaşlar en çok sarımsaklı, soğanlı, kaymaklı, eşek sütlü ve ballı sabunlara rağbet gösteriyor" o zaman önden tarhanalı sabun çorbası, ardından kıymalı kaşarlı sabunlu pide ,tatlı olarakta kadayıflı sabun alayım.
    Cevapla