18 yıllık mesleğini bıraktı bu işe başladı! Sipariş yağıyor

Manisa'nın Kırkağaç ilçesinde Hasan Tüfekçi (44), ilgisini çektiği bıçağı, fiyatını yüksek bulunca kendisi üretti. Süs eşyası kılıç yapımına da başlayan Tüfekçi, ürünlerini internet üzerinden Türkiye'nin dört bir yanına gönderiyor.

18 yıllık mesleğini bıraktı bu işe başladı! Sipariş yağıyor
18 yıllık mesleğini bıraktı bu işe başladı! Sipariş yağıyor
GİRİŞ 16.06.2019 14:57 GÜNCELLEME 16.06.2019 15:05
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Avcılığa meraklı, evli ve 2 çocuk babası Hasan Tüfekçi, satın almak istediği bıçağı, fiyatını fazla bulunca kendisi üretmek için kolları sıvadı. İnternetten gerekli aletleri satın alıp evinin bahçesine küçük bir atölye kuran Tüfekçi, bıçağı yaptı. Ürünün beğenilmesi üzerine yenilerini yapan ve ilginin artmasıyla 18 yıldır çalıştığı fabrikadaki işini bırakan Hasan Tüfekçi, sadece atölye çalışmalarına yoğunlaştı. Çeşitli bıçak türlerinin yanı sıra kılıç da yapan Tüfekçi, ürünlerini internet üzerinden Türkiye'nin dört bir yanına 100 lira ile 5 bin lira arasında değişen fiyatlarla satmaya başladı.

 

 

'BU İŞ SABIR İŞİ'

Hasan Tüfekçi, yaptığı işin sabır gerektirdiğini belirterek, "İlk bıçağımı yaptım. Sosyal medya hesaplarımda paylaştım. Beğeniler, olumlu yorumlar geldi. Bu işte kendimi geliştirme kararı aldım. Avcı bıçakları, ekmek bıçakları, kılıçlar ve çakılar yaptım. Bu ürünleri de sosyal medya hesabımdan paylaştım. Türkiye'nin çeşitli bölgelerinden insanlar beni takip etmeye başladı. Gün geçtikte siparişler almaya başladım. Bugün, Türkiye'nin birçok yerine ürün gönderiyorum. Bu işleri yapmak kolay değil. Bu iş, sabır işi. Sevdiğim için tezgah başında uzun saatler geçiriyorum. Hedefim, kendimi Türkiye'ye daha çok duyurabilmek. İnsanlara yaptığım ürünleri ulaştırabilmek" dedi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 5
  • vatansever 4 yıl önce Şikayet Et
    ne guzel masallah Allah yardimcin olsun
    Cevapla
  • Türkün gücü 4 yıl önce Şikayet Et
    İnşallah sadece süs amaçlı kullanılır
    Cevapla
  • Okur1 4 yıl önce Şikayet Et
    100 liradan 5000 liraya fiyatlar. yakinda baskalari da tepkiden bicak uretimine baslar..
    Cevapla
  • Ali 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah işini rast getirsin. Bol kazançlar.
    Cevapla
  • kayserili 4 yıl önce Şikayet Et
    amin çalışana bol kazançlar olsun.
    Cevapla