İstanbul'daki Toyota bayilerine savunma çağrısı

Rekabet Kurumu, İstanbul'da faaliyet gösteren 9 Toyota bayisi hakkındaki soruşturmanın sözlü savunmasının 13 Kasım 2012 tarihinde yapılacağını açıkladı

İstanbul'daki Toyota bayilerine savunma çağrısı
İstanbul'daki Toyota bayilerine savunma çağrısı
GİRİŞ 16.10.2012 23:24 GÜNCELLEME 17.10.2012 07:22

Rekabet Kurumu'nun resmi internet adresinde yayınlanan açıklamaya göre Beykoz Otomotiv Sanayi ve Ticaret A.Ş., Derindere Turizm Otomotiv Sanayi Ticaret A.Ş., Dumankaya Otomotiv Sanayi ve Ticaret A.Ş., Gedizler Oto Satış ve Servis Ticaret A.Ş., Gökkuşağı Otomotiv Ltd. Şti., Nataş Nakil Araçları Ticaret A.Ş., Ortaköy Otomotiv Sanayi ve Ticaret A.Ş., Sonkar Otomotiv Sanayi ve Ticaret A.Ş. ile Sonkar Artı Otomobil Ürünleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. hakkında yürütülen soruşturmada, sözlü savunma aşamasına gelindi. Adı geçen teşebbüsler ile ilgili sözlü savunma toplantısı, 13 Kasım 2012 Salı günü saat 10.00'da yapılacak.

Toplantıya katılmak isteyen şikayetçi ve üçüncü kişilerin, "Rekabet Kurulu Nezdinde Yapılan Sözlü Savunma Toplantıları Hakkında Tebliğ" uyarınca, soruşturma ile ilgili menfaat ilişkilerini ortaya koyan bilgi ve belgeleri içeren dilekçeyle 30 Ekim 2012 Salı günü mesai saati sonuna kadar Rekabet Kurumuna başvurmaları gerekecek.

 

 

KAYNAK: ANKA