Amerikalı ünlü iş adamının hayat hikayesi kitaba konu oldu

Sadece Amerika’nın değil, dünyanın en yoğun havalimanlarından biri olan LAX-Los Angeles Havalimanı’nda sayısız projelere imza atan ünlü işadamı Selim Mergen, yeni yılla beraber çok daha büyük işler başaracaklarını belirtti.

Amerikalı ünlü iş adamının hayat hikayesi kitaba konu oldu
Amerikalı ünlü iş adamının hayat hikayesi kitaba konu oldu
GİRİŞ 11.01.2023 01:35 GÜNCELLEME 11.01.2023 01:35

Selim Mergen; uzun yıllar inşaat sektöründe faaliyet gösteren, dünyaca ünlü havayolları firmalarıyla çalışan, çeşitli Hollywood ünlülerinin evlerini inşa eden Mergen Construction firmasının kurucusu. Amerika’ya gelişi, yaşadığı zorluklar, badirelerle dolu hayat hikayesi kitaplaştırılan Mergen, ilerleyen dönemlerde kitabının Türkiye’de kitapevlerinde satışa sunulacağının müjdesini verdi.

Birkaç yayıneviyle görüşmeler yapan Mergen, kitabın haklarını satın almak isteyen Hollywood yapımcıları ile de toplantılar yaptığını ekledi. 

Okuyucularla buluşturmayı planladığı; Amerika’nın Karanlık Yolları isimli otobiyografik eser Miami’deki Küba çetelerinden, Las Vegas’ın ışıklı hayatı ve kumarhanalerine, Philadelphia’daki hırsız çetelerinden, Los Angeles’ın paparazzilerine uzanan bu tempolu, gerilimli, eğlenceli bir o kadar da hüzünlü bir hikaye.

Ana teması; beyin göçünün hızlandığı son yıllarda Amerika’ya gelmek isteyen kişilere neler yapmaları, ne tür şeylere dikkat etmeleri, karanlık yollara sapmadan nasıl yeni bir hayat kurmaları gerektiği üstüne odaklanan eser, Amerika’da yaşamanın ve ayakta durmanın bir tür yol rehberi olarak tanımlanabilir.

Mergen; kitabın içindeki hayat derslerinin özellikle genç neslin hayatına ışık tutacağını hem eğlendirici hem de öğretici yönüyle, hikayesinin çok geniş bir kitleyi yakalayabileceğini belirtti.

 

Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.