Tutku dolu maviliğin ortasında Elve Luxury ışıltısı!

Florida’da istisnasız herkesin hayallerini süsleyen DB9 motor yat tatili fikrine Elve Luxury lüksü de eklendiğinde kendinize vakit ayırmak için daha çok çalışmaya başlayacaksınız.

Tutku dolu maviliğin ortasında Elve Luxury ışıltısı!
Tutku dolu maviliğin ortasında Elve Luxury ışıltısı!
GİRİŞ 02.09.2020 10:44 GÜNCELLEME 02.09.2020 10:44

Hayallerinizdeki tatilin bir motor yatı ile buluştuğunu düşünün. Uçsuz bucaksız ve mavinin ruhunuza işleyeceği Atlas Okyanusunda Florida gezisi yapmayı kim istemez ki? Bu hız ve lüksün bir de Elve Luxury farkıyla sizlerle bulaşacağınız söylesek. İşte Florida’da istisnasız herkesin hayallerini süsleyen DB9 motor yat tatili fikrine Elve Luxury lüksü de eklendiğinde kendinize vakit ayırmak için daha çok çalışmaya başlayacaksınız.  

Elve Luxury, kalitenin vurgusuyla gerçekleştirdiği mobilya üretimi ile adından söz ettirmeyi başarmış güçlü bir Türk mobilya markadır. Modern teknoloji ile buluşturduğu el işçiliği sayesinde duruşunu belirlemiş ve yarattığı kendine özgü tarzıyla sektörde takip edilen bir marka olmuştur. Zarif, gösterişli, modern ve klasik tarzı harmanlayan Elve, yurt dışında gerçekleştirdiği atılımlarla her kesimin ilgisini geçmeyi başarmıştır. Elve Luxury, Moskova, Paris, Milano ve Roma bölgelerindeki hakimiyeti ile modanın kalbinde kendine yer bulmuştur. Türk markalarının sektördeki gücünün kanıtı niteliğinde olan bu atılımı sayesinde farkını ortaya koyan Elve Luxury şimdi de sizi özgürlüğünüze ulaştırırken lüksün ihtişamını ruhunuzda hissetmenizi sağlıyor.



Elve Luxury gücünü geçmişinden alan; mobilya üretimi, mobilya tasarımı ve özel dekorasyon hizmetlerini tecrübesiyle sunan bir mobilya markasıdır. Şeffaflığı kendine ilke edinen Elve, müşterileri ve çalışanlarıyla kurduğu güçlü bağ sayesinde tasarım aşamasından başlayan ve satış sonrası hizmetlerine kadar devam eden süreci sorunsuz şekilde yönetmektedir. Önceliği her zaman müşteri memnuniyeti olan Elve, gerçekleştirdiği yabancı yatırımlarla vizyonunu geliştirmeye devam etmektedir.
Güven kavramını çalışma ilkesi edinen Elve, müşterinden aldığı ilhamla bugün Türkiye’nin yanı sıra 47 ülkeye ihraç yapmaktadır.

Siz de Elve Luxury sayesinde evinizi modanın kalbindeki bir podyuma çevirebilir ve kendinizi zevkinize uygun son derece özgün mobilyalar ile ödüllendirebilirsiniz.