KUYİAD Boğaziçi Toplantıları'nın 4'üncüsü yapıldı

Kumrulu Yönetici ve İşadamları Derneği (KUYİAD) dernek üyelerini bilgilendirme toplantılarının 4'üncüsü gerçekleştirdi.

KUYİAD Boğaziçi Toplantıları'nın 4'üncüsü yapıldı
KUYİAD Boğaziçi Toplantıları'nın 4'üncüsü yapıldı
GİRİŞ 19.02.2018 16:10 GÜNCELLEME 19.02.2018 17:09

Boğaziçi Balta limanı tesislerinde sabah kahvaltısıyla başlayan program, Şehitlerimiz, gazilerimiz ve Muzaffer Türk Ordusunun Zeytindalı operasyonunda başarısı için bağışlanan 10 hatim için dua yapıldı.

Programa ORDEF Başkanı Celalettin Dervişoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Esenler Ak Parti İlçe Başkanı Gökhan Taran, Esenler Meclis Üyesi Abdullah Beyrek , İstanbul Ordulular Dernek Başkanı Murat Şahin, Ordu Siyad Başkanı, Ordu Haber Gazetesi Sahibi Rüşat Aydoğan, İstanbul Kumrulular Dernek Başkanı Celal Zengince, işadamları ve Kumrulu vatandaşlar katıldı.

KUYİAD Başkanımız Asım Zolan yaptığı konuşmada, "Saygıdeğer misafirler, değerli basın mensupları, 2017 yılını ekonomik anlamda güzel rakamlarla kapatırken 2018 yılına da aynı ümitlerle başladık. Ancak menfur güçlerin ülkemiz aleyhine siyasi, ekonomik ve askeri operasyon girişimlerine maruz kalmaktayız. Bu sebeple Başkomutanımızın da ifade ettiği üzere bir gece ansızın sınırın öte yanına geçmek durumunda kaldık. Dün Fırat Kalkanında Bugün ise Zeytin Dalı harekâtında Kahraman Mehmetçiğimiz imha değil inşa ve ihya misyonuyla sınırın ötesinde görevini yerine getirmektedir. Kuyiad yönetimi olarak Afrine yönelik düzenlenen Zeytin Dalı harekâtında Ordumuzun ve Devletimizin yanında yer almaktan onur duyarız. Dualarımız ve tüm iyi dileklerimiz de görevi başında nöbet tutan kahraman askerlerimizle. Bugüne kadar şehit olan askerlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize acil şifalar diliyorum. Değerli konuklar, Ülke siyaseti bu gündemle boğuşurken ekonomik hayat devam ediyor. İş adamları olarak bizlerin de üzerine bu durumda düşen vazifeler bulunmaktadır. Ülkemizin önüne koyduğu 2023 hedeflerini yakalamak adına yapmamız gereken çok şey var. Bunları gerçekleştirmek adına elimizden geleni yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Gerekirse cephede de görev alacak bu kahraman milletin kahraman evlatları olarak vatan bayrağının dalgalandığı her yerde üzerimize düşen sorumluluktan kaçmayacağımızı deklare etmek istiyoruz. Kendi özel gündemimizde, dernek gündemimizde ise bu sene için önümüze koyduğumuz hedefler var. Bunları hayata geçirmek de bizlerin öncelikleri arasında yer almaktadır. Bu kapsamda ilk etapta derneğimizin web sitesini hızlı bir şekilde hayata geçirmek istiyoruz. Buna ilave olarak sosyal medyadan canlı yayınlanmak kaydıyla iş adamlarımızı, bürokratlarımızı anlatacağımız bir projemiz var. Bunlara ilave olarak her yıla özel bir katalog da hazırlamak istiyoruz. Bunun da çalışmalarına başlamış bulunuyoruz. Derneğimize gelir getireceğini ümit ettiğimiz bu projeler aynı zamanda gelecek kuşaklarımıza da bir birikimin aktarımı olarak hayat bulacaktır. Geçen sene başlatmış olduğumuz ve bugün yine bir tanesini icra ettiğimiz Boğaziçi Buluşmalarımızı da gerçekleştirmeye devam edeceğiz. Bu güzel duygularla hepinizi sevgi ve muhabbetle selamlıyor. Kahraman Mehmetçiğimize de muvaffakiyetler diliyorum. Allaha emanet olun, sağ olun, var olun,"dedi.

 

Konuşmanın ardından KOSGEB İkitelli Müdürü Özay Ceebeci KOSGEB bilgilendirmesini sunum eşliğinde yaptı ve KOSGEB teşvikleri hakkında bilgiler verdi

Sunum sonunda soruları cevaplayan KOSGEB İkitelli Müdürü Özay Cebeci KOSGEB hakkında her türlü yadım ve desteği verebileceklerini ifade etti.

Program sonunda KOSGEB Müdürü Özay Cebeci ve programın gerçekleşmesinde sponsorluk desteği veren Kumrulu işadamları Abdullah Kaim ve Rekabi Yakışık’a günün anısına birer plaket sunuldu.