Sezer Cagala: Hedefimiz ülkemiz ve Avrupa

Ünlü iş adamı Sezer Cagala, “Gün geçtikçe daha da büyüyoruz. Hedefimiz daha fazla istihdam ve ülkemizin ekonomisine katkı sağlamak” dedi.

Sezer Cagala: Hedefimiz ülkemiz ve Avrupa
Sezer Cagala: Hedefimiz ülkemiz ve Avrupa
GİRİŞ 07.12.2017 12:43 GÜNCELLEME 07.12.2017 13:43

Petrol, otomotiv, gayrimenkul gibi birçok sektörde hizmet veren sektörünün önde gelen isimlerinden ünlü iş adamı Sezer Cagala, 2017 yıl sonu değerlendirme toplantısında yaptığı açıklamada “Gün geçtikçe daha da büyüyoruz. Tek hedefimiz daha fazla istihdam sağlamak ve ülkemizin ekonomisine katkı sağlamaktır” dedi.        

Turizm, ulaşım, enerji gibi daha birçok sektörde hizmet veren iş adamı Sezer Cagala, bünyesinde bulunan şirketlerin 2017 yılında büyüme ve cirolarında artış sağladığını belirtti.

1000'NİN ÜZERİNDE ÖĞRENCİYE BURS YARDIMI

Cagala; “Elde ettiğimiz büyümeyi yine gücümüzü aldığımız milletimiz için harcıyoruz. Birçok ilimizde bulunan okullara yardım, ilk okuldan liseye, üniversiteden staja kadar yaklaşık 1000’in üzerinde kişiye yardımlarımız devam ediyor” dedi.

“YATIRIMLARIMIZ DEVAM EDECEK”

Sezer Cagala, “Eğitim, teknoloji, sağlık alanları her zaman önceliğimiz oldu. Bu alanlarda kazanç sağlamanın yanı sıra milletimize katkı sağlamak da önemli görevlerimizin başında gelmekte. Millileşen şirketimizin yatırımları eğitim, sağlık, teknoloji gibi birçok alanda artacaktır” dedi.

CAGALA: AMACIMIZ, ‘ÜLKE EKONOMİSİNE KATKI SAĞLAMAKTIR’

Ünlü iş adamı Sezer Cagala; “Ülkemizden aldığımızı her anlamda ülkemizle paylaşmak için yenilenen vizyonumuz ve misyonumuz ile ülkemize yatırım yapmaya devam edeceğiz. Tek amacımız, ülkemizin ekonomisine katkı sağlamaktır” dedi.

“İŞSİZ VATANDAŞIN ÇALIŞMASI, AİLESİNE VE ÇEVRESİNE KATKI SAĞLAYACAKTIR”

Gün geçtikçe daha büyüyen, yatırımlara tüm hızıyla devam eden Cagala, “Daha fazla yatırım yapıp, istihdam artışı sağlamaktayız. İstihdam, sosyal ve ekonomik olarak iki boyutuyla da önemli bir konudur. İşsiz vatandaşın çalışmasının, ailesine ve çevresine katkı sağlaması, çocuklarının eğitimini karşılayabilmesi, terör ve benzeri oluşumlardan uzak kalabilmesi gibi önemli pozitiflikler barındırdığını aktaran iş adamı Cagala, istihdam artışının ekonomik olarak çarkların daha fazla dönmesi, daha fazla üretim, daha fazla katma değer ve kalkınma hızının artması anlamına geldiğini belirtti.