TES Başkanı araya girdi! Skandal göreve iade!

TES Başkanı İsmail Koncuk, darbe girişimine destek veren Sinop Şubesi Başkanı Turgay Şeni göreve iade ettirerek bir skandala imza attı.

TES Başkanı araya girdi! Skandal göreve iade!
TES Başkanı araya girdi! Skandal göreve iade!
GİRİŞ 16.08.2016 12:03 GÜNCELLEME 16.08.2016 12:09
Bu Habere 108 Yorum Yapılmış

Türk Eğitim-Sen(TES) Genel Başkanı İsmail Koncuk, darbe girişimine destek veren TES Sinop Şube Başkanı Turgay Şen’i görevine iade ettirerek bir skandala imza attı.

Darbe gecesi Facebook sayfasından sokağa çıkmak için yapılan çağrılara karşı bunun bir tiyatro olduğunu ve paylaşımlarıyla darbecilerin yanında yer aldığını açıklayan TES Sinop Şube Başkanı Turgay Şen açığa alınmıştı. Bu kararın ardından harekete geçen Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk’un, Sinop Valisi'ni arayarak Turgay Şen’i göreve iade ettirdiği ortaya çıktı.

DARBEYE DİRENEN HALKA KÜFÜR ETTİ

Turgay Şen’in sayfasında yaptığı paylaşımlarda darbe girişimine açık açık destek verdiği ve darbeye karşı direnen halka hakaret ve küfürler savurduğu görülüyor. Turgay Şen’in bu paylaşımlarına rağmen kendisine referans olan Koncuk, dönemin Sinop Valisi’ni arayarak Şen’i göreve iade ettirdi.

VALİ DE FETÖ’DEN TUTUKLANDI

Sinop Valisi Yasemin Özata, Fetullahçı Terör Örgütü'nün darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında görevden el çektirilmiş ve daha sonra da tutuklanmıştı.

İŞTE O SKANDAL PAYLAŞIMLAR:

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 108
  • açıklama yapsin 7 yıl önce Şikayet Et
    16 temmuz saat 20. 47 de, Cumhurbaşkanımız açıklama yapmasına rağmen işi sulandirmaya devam etmiş. Terör saldırısı falan olursa ne yapacağız diyor. Milliyetçi geçinen kardeşim zaten teror saldirisi oldu, yine benzer bir durumda savasacagiz, bu ülkeyi teslim etmeyeceğiz. Paralel yayin organlari gibi bizim milletimiz yere bile yatamaz demeyeceğiz. Senin Amacın nedir?
    Cevapla
  • liparit 7 yıl önce Şikayet Et
    haberde sanki eski vali göreve döndürmüş gibi bir algı yaratılmış.göreve döndürüldüğü tarih belli.Facebook sayfalarından başka paylaşım yapanlarda var,onlar açığa alınabiliyorsa bu şahsında alınması lazım değilmi.diğer açığa alınan öğretmenler ne olacak.Cumhurbaşkanımıza hakaret eden,darbeyi öven,darbe gecesi vatanını savunan ve bu uğurda şehit düşen şehitlerimizin bu şahsa göreve iade vereler gözünde değeri yokmu.Eğitim birsen ne yapıyor.sendikacılık sadece yetki alınma zamanı okulları gezmekmi.dava sadece öğretmenleri üye yapmakmı.Bu şehitler davası eğitim birin davası değilmi.Yazıklar olsun davaya sahip çıkmayan herkese.Sizler Reise ihanet ediyorsunuz.
    Cevapla
  • Murat 7 yıl önce Şikayet Et
    Şaka mi ya bu.eğitimci biri nasıl olur da böyle şeyler yazar.yetkililer Nerede?
    Cevapla
  • Orhan 7 yıl önce Şikayet Et
    Sinop sahipsiz değil kardeşim inşallah yetkililer gerekeni yapacaktır yapmalıdır
    Cevapla
  • misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    Sinop sahipsiz mi bugün kadar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle