İSMMMO yeni başkanını seçiyor!

İstanbul Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası(İSMMMO) 29 Mayıs'ta gerçekleştireceği olağan genel kurul ile yeni başkanını seçecek.

İSMMMO yeni başkanını seçiyor!
İSMMMO yeni başkanını seçiyor!
GİRİŞ 25.04.2016 13:33 GÜNCELLEME 26.04.2016 11:52

Geçen hafta başkan adayı tanıtım toplantısı ile kamuoyuna tanıtılan Meslekte Birlik Grubu, ilçe teşkilat başkanlarıyla yaptığı geniş katılımlı toplantıda seçim startını verdi. İSMMMO seçimlerine katılacak Adem Çalışkan ve ekibi Meslekte Birlik Grubu'ndaki 39 ilçe başkanına projelerini yeniden anlattı. 

ÖNCE MESLEĞİN İTİBARI

Adem Çalışkan, meslek itibarının yeniden hak ettiği üst sıralara taşınmasının birinci öncelik olduğunu belirterek, "Birlik, beraberlik ve dayanışma ruhu ile mesleğimiz ve meslektaşlarımızın gelişimine katkı sunmak, paydaş kurumlar arasında iletişimi en üst düzeyde tutmak, diyalog ve işbirliği sağlayarak, meslektaşlarımızın hak ve menfaatlerini korumak, Türkiye'nin iktisadi, mali ve toplumsal yapısına ilişkin her türlü araştırmalar yapmak, raporlar hazırlamak ve bunları ilgililere sunmak için gecemizi gündüzümüze katıyoruz" dedi.

ÇALIŞKAN'IN 8 PROJESİ

8 Maddeden oluşan projelerini anlatan Çalışkan, "Mesleki saygınlık ve mesleki standartların yükseltilmesi, haksız rekabet ve tahsilat sorunun giderilmesi,ücretlendirilmeyen bedelsiz iş yükünün kaldırılması, meslek mensubuna yönelik mesleki ve sosyal projelerin hayata geçirilmesi, meslek içi eğitim taleplerinin gerekli ve yeterli düzeyde karşılanması, kayıt dışı ekonominin varlığını azaltıcı çalışmalara katkı sunulması, meslek mensuplarının mücbir sebep halinin gözetilmesi ve sosyal tesis ihtiyacının karşılanması" dedi.