Dev ihaleden o işadamı çıktı

TANAP'ın bor ihalesini kazanan şirketlerden birinin gizli ortağı Mehmet Emin Karamehmet çıktı..

Dev ihaleden o işadamı çıktı
Dev ihaleden o işadamı çıktı
GİRİŞ 15.10.2014 15:03 GÜNCELLEME 15.10.2014 15:28
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

TANAP’ın boru ihalesini kazanan şirketler Çinli Baosteel Europe GmbH, Borusan-Noksel-Erciyas konsorsiyumu, Tosçelik AŞ, Ümran Çelik-Emek Boru AŞ konsorsiyumu oldu.

İhalenin sürprizi ise konsorsiyumlarda gizli. Borusan-Noksel-Erciyas konsorsiyumundaki Noksel’in çoğunluk hissesi Çukurova Grubu ile Nokia Corporation, Finnish Fund For Industrial Co. Ltd. ve Başarı Yatırımlar San. Ve Tic. AŞ’nin elinde.

1987 yılında çelik boru imalatı yapmak için kurulan Noksel’in Yönetim Kurulu Başkanı ise Mehmet Emin Karamehmet.

Çukurova Holding çatısı altındaki Noksel, İspanya'da bir çok altyapı yatırımını hayata geçiren bir firma.

YORUMLAR 1
  • turan özbek 9 yıl önce Şikayet Et
    M.E.KARAMEHMET BENİ DUY Ben doğuştan değil çukurova baytur inş kolumu kaybettim Dolar milyarderi patronun kolsuz bıraktığı fakir işcisiyim.. İŞ adamı olan MEHMET EMİN KARAMEHMET din işinde kolumu kaybettim Çukurova Gurubuna bağlı Baytur İnş da beni duyun ahali Mhkm..(2,bintl tazminat kazandım yasal faizle birlikde(5,600tl) tazminat aldım bir kol PROTEZ(9,bin eura) beni duy KARAMEHMET İŞ adamı olan M.E.KARAMEHMEDİN işinde kolumu kaybettim bir kol PROTEZİ yaptıramayacak iş veremiyeçek kadar fakirler duyun Dolar milyarderi M.E Karamehmedin kolsuz bıraktığı fakir İşçisiyim 17yıldır kolum yok MHKM 5yıl srd aldığım pr 5,600TL dir.
    Cevapla