Bakan Cevdet Yılmaz medyada neden yok?

AK Parti Hükümeti'nin en çalışkan bakanlarından biri olan Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, icraatlarıyla dikkat çeken isimlerin başından geliyor. Peki Bakan Yılmaz, medyada neden fazla yer almıyor? Bu onun kişisel tercihi mi yoksa Bakan Yılmaz'ın söylemleri yeteri kadar halka ulaşmıyor mu?

Bakan Cevdet Yılmaz medyada neden yok?
Bakan Cevdet Yılmaz medyada neden yok?
GİRİŞ 15.12.2012 00:13 GÜNCELLEME 17.12.2012 10:48
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Ömer Süt'ün haberi

"ÖNEMLİ OLAN İŞ YAPMAK"

Haber7.com'a konuyla ilgili açıklama yapan Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, kendi tercihi olarak medyada fazla yer almak istemediğini ve hatta buna ayıracak fazla zamanının olmadığını ifade etti. Daha çok yaptığı işlerin medyada yer alması gerektiğini savunan Bakan Yılmaz, kişisel olarak basın önünde yer almamız hiç de önemli değil, dedi. Belki kişiliğimden belki de bakanlığımızın yapısından da böyle bir havanın kendiliğinden oluştuğunu dile getiren Bakan Yılmaz, buna dair zaman zaman dostlardan eleştiri aldığını da sözlerine ekledi.

Güncel konularda beyanat verme konusunda ihtiyatlı davrandığını özellikle vurgulayan Bakan Yılmaz, her konuda da açıklama yapma gereği duymuyorum, dedi. Bakan Yılmaz sözlerine şöyle devam etti:

"GECE GÜNDÜZ ÇALIŞIYORUZ"

"Kalkınma Bakanlığı, deyim yerindeyse, tabiatı gereği 'mutfak' bakanlığı gibi... Şehirlerimizin daha modern ve yaşanabilir olması için yol, su, kanalizasyon, baraj gibi alt ve üst yapıya önem veriyoruz. Bu icraatlarımızın hayata geçmesi için gece gündüz çok çalışıyoruz, buna önem veriyoruz ama zaman zaman da basında yer alarak neler yaptığımızı, hedeflerimizi halka anlatmaya çalışıyoruz."

"HEM G.SARAY HEM DE F.BAHÇE AVRUPA'DA İYİ İŞLER ÇIKARTIYOR"

Yarın akşam Türk Telekom Arena Stadı'nda oynanacak Galatasaray-Fenerbahçe derbisine de değinen Bakan Yılmaz, bir Fenerbahçeli olarak takımımın kazanmasını istiyorum ancak Galatasaray iyi oynar ve kazanırsa da takdir ederim, açıklamasında bulundu. Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde Fenerbahçe'nin ise UEFA Avrupa Ligi'nde göğsümüzü kabartacak sonuçlar alarak gruplarından çıktığını söyleyen Bakan Yılmaz, biri Galatasaraylı diğeri Fenerbahçeli olan iki oğluyla maçı izlemeyi düşündüğünü belirtti.

Haber7


 

YORUMLAR 4
  • Ismail Yildiz 11 yıl önce Şikayet Et
    cook dogru. sımdık oldu dokunulmazlık kalkmadi... ergenekon - gecmise yönelik arastirmalar net sonucanmadi...
    Cevapla
  • CHICO 11 yıl önce Şikayet Et
    kalkinma bakani. hakketen bir bingöllü olarak bende takip ediyorum canla basla calisiyor bakanimiz yanliz su bingöl hava alani halen bitmedi
    Cevapla
  • Ayhan Aydın 11 yıl önce Şikayet Et
    ışık doğu'dan gelir.. o doğu ve güneydoğunun makus talihini değiştirmek için canla başla çalışıyor.bir malatyalı olarak gurur duyuyorum.doğunun çehresini değiştirdi.sağolasın sayın bakanım.
    Cevapla
  • hasan barulay 11 yıl önce Şikayet Et
    tebrikler bakanım. bir bingöl lü olarak sizinle gurur duyuyorum, olması gerekende bu reklamı sevmeseniz de halk size gereken taktiri sandıkta verecektir.
    Cevapla