Çadırdan 8 bin liralık danayı çaldılar

Ağrı'dan getirdiği büyükbaş hayvanları Ataşehir'de satan Zeynel Gancaner uyuduğu sırada kurbanlıklarından biri çalındı.

Çadırdan 8 bin liralık danayı çaldılar
Çadırdan 8 bin liralık danayı çaldılar
GİRİŞ 12.09.2015 12:10 GÜNCELLEME 12.09.2015 12:10
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Ataşehir'de kurban satıcısının uyumasını fırsat bilen hırsızlar çadırı keserek yaklaşık 8 bin lira değerindeki danayı çaldı.

"SABAH BİR KALKTIM DANA YOK"

Olay Ataşehir'deki bir kurban pazarında gece saatlerinde yaşandı. Ağrı'dan gelen kurban satıcısı Zeynel Gancaner çadırında bulunan hayvanlarına saman ve su verdikten sonra saat 02.00 gibi çadırın başında uyumaya başladı.

Sabaha kadar uyuyan Gancaner, çadıra girdiğinde bir tane kurbanlığın olmadığını fark etti. Çadırın sonuna geldiğinde dananın bağlı olduğu ipin ve çadırın arka kısmın kesik olduğunu gördü. Hemen çevrede kurbanlığı aramaya başlayan satıcı bir sonuç alamadı. Ardından durumu polis ekiplerine bildirdi.

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri yaptıkları incelemenin ardından satıcı Zeynel Gancaner şikayet için polis merkezine gitti.

"8 BİN LİRALIK DANAYDI"

Kurban satıcısı Gancaner, "Saat 02.00 gibi uyudum. Sabah kalktığımda çadırın diğer tarafı yırtıktı. Baktım dananın bir tanesi yok, bu çevrelere sordum, aradım herhangi bir ize rastlamadım. Kendi elimle bağlamıştım. Değeri 7-8 bin lira civarında" dedi.

Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

YORUMLAR 3
  • yunus 8 yıl önce Şikayet Et
    dayı sen bu danayı kaybettiğine eminmisin hani olurda memlekttekilerden habersiz birşeyler yapıp dana kaybettim diye. eskiden de aynısını yapıyorlardı dana parasıylan çapkınlık falan sonrada köyde hesap zamanı böyle oldu diyorlardı. eski tacirler aklıma geldide. kendini eleveriyorsun gibi. hiç izde yok falan diye. bari çadırın bir tarafını falan yırt hayvan ayak izi falan yap çevrene. yoksa kimse yutmaz zorda kalırsın
    Cevapla
  • dayıcı 8 yıl önce Şikayet Et
    ne boş insansın sen ya
    Cevapla
  • mehmet bozkurt 8 yıl önce Şikayet Et
    ulan bu millete şaşıyorum acaba o danayı kurbanlık olarak kesecek mi gerçekten aklım almıyor ne tür bir zihniyete sahip insanlarmız varmış
    Cevapla