Terim geldi, Galatasaray uçuşa geçti!

Galatasaray'da Fatih Terim'in göreve getirilmesinden sonra hisseler uçuşa geçti

Terim geldi, Galatasaray uçuşa geçti!
Terim geldi, Galatasaray uçuşa geçti!
GİRİŞ 22.12.2017 10:38 GÜNCELLEME 22.12.2017 11:20
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Galatasaray'ın Borsa İstanbul'da işlem gören hisseleri, teknik direktör olarak Fatih Terim ile görüşmelerin başlandığı haberinin ardından güne yüzde 7,5 yükselişle başladı

Galatasaray Sportif AŞ'nin dün gece Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yer alan açıklamasında, "Şirketimiz Futbol A Takımı Teknik Direktörlüğü görevi için Fatih Terim'le görüşmelere başlanmıştır." ifadesine yer verildi.

Galatasaray Sportif AŞ'nin hisseleri bu açıklamanın ardından güne yüzde 7,52 yükselişle başladı ve saat 10.20 itibarıyla önceki kapanışa göre yüzde 5,4 artışla 6,44 lira seviyesinde dengelendi.

Borsa İstanbul'da işlem gören diğer spor şirketlerinin ise karışık bir seyir izlediği görülüyor. Şu dakikalarda Beşiktaş Futbol Yatırımları AŞ hisseleri yüzde 0,73 değer kazancıyla 4,16 liradan, Fenerbahçe Futbol AŞ hisseleri yüzde 0,34 primle 34,95 liradan, Trabzon sportif AŞ hisseleri de yüzde 0,4 azalışla 2,34 liradan işlem görüyor.

YORUMLAR 4
  • Yakub 6 yıl önce Şikayet Et
    Dövmeli futbolcu istemiyoruz. Örnek futbolcu istiyoruz. Hocam bu çok önemli. Çocuklar idol olarak görüyor. Ya kardeşim ne OLACAK bu nesilin hali???
    Cevapla
  • Fatih1 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu da Borsa denen şeyin ne kadar büyük bir balon olduğu ortaya çıkarıyor. Dedikodu üzerine kurulan bir düzen
    Cevapla
  • kocaman 6 yıl önce Şikayet Et
    suni ucus
    Cevapla
  • bayram kasit 6 yıl önce Şikayet Et
    , milli takımda uçuşa geçtiğimiz gibi
    Cevapla