• En Çok Görüntülenenler
  • Güncel
  • Siyaset
  • Spor
  • Ekonomi
En Çok Görüntülenenler
Ekotrent Foto Galeri
EKOTRENT'E DÖN
  • Anasayfa
  • EKONOMİ
PAYLAŞ

İTO yönetim kurulu üyeleri der ki

16.08.2011 07:37
Komiteler de fuarları desteklesin

MURAT SUNGURLU / KUMAŞ MESLEK KOMİTESİ: Türkiye dünyanın 17’nci büyük ekonomisi. Bizden evvel büyük ekonomiler de fuarlar düzenliyor. Artık o kadar çok yerde olmamız gerekiyor ki. Afrika’da, Pasifik’te, Avrupa’da, Amerika’da. Bütün bu gereklilikler içerisinde bir ülke belirliyoruz ve bu ülke ile alakalı arkadaşlar bir etüd çıkarıyorlar. Araştırmalar, resmi görüşmeler tamamlandıktan sonra fuarın yapımına karar veriyoruz. Fuarlarımızın büyük çoğunluğu devlet teşviki destekli. Yüzde 70’lere varan desteklerle fuar yapıyoruz. Başarılı olması için ciddi bir mesai ve para harcıyoruz. Ben size şu çağrıyı yapmak istiyorum. Sektörünüzle alakalı bu fuarları destekleyebilirsiniz, yönlendirebilirsiniz. Veya komite olarak 100 kişilik 150 tane firmayı kodlayabiliriz. Sektörel fuarlar düzenleyebiliriz. Başkanım sizden de bir ricam var. Çek yasasından mağdur olan bir insan olarak tahsilatımı yapamıyorum. Benim mağduriyetimi kim giderecek? 4-5 senedir davalarım sürüyor. Tek yaptırımını söyleyeyim. O adamın yakalanıp, cezasını hapis cezasıyla ödemesi.
Komiteler de fuarları desteklesin<br><br>
<strong>MURAT SUNGURLU / KUMAŞ MESLEK KOMİTESİ: </strong> Türkiye dünyanın 17’nci büyük ekonomisi. Bizden evvel büyük ekonomiler de fuarlar düzenliyor. Artık o kadar çok yerde olmamız gerekiyor ki. Afrika’da, Pasifik’te, Avrupa’da, Amerika’da. Bütün bu gereklilikler içerisinde bir ülke belirliyoruz ve bu ülke ile alakalı arkadaşlar bir etüd çıkarıyorlar. Araştırmalar, resmi görüşmeler tamamlandıktan sonra fuarın yapımına karar veriyoruz. Fuarlarımızın büyük çoğunluğu devlet teşviki destekli. Yüzde 70’lere varan desteklerle fuar yapıyoruz. Başarılı olması için ciddi bir mesai ve para harcıyoruz. Ben size şu çağrıyı yapmak istiyorum. Sektörünüzle alakalı bu fuarları destekleyebilirsiniz, yönlendirebilirsiniz. Veya komite olarak 100 kişilik 150 tane firmayı kodlayabiliriz. Sektörel fuarlar düzenleyebiliriz. 
Başkanım sizden de bir ricam var. Çek yasasından mağdur olan bir insan olarak tahsilatımı yapamıyorum. Benim mağduriyetimi kim giderecek? 4-5 senedir davalarım sürüyor. Tek yaptırımını söyleyeyim. O adamın yakalanıp, cezasını hapis cezasıyla ödemesi.
Haber7
© 2025 Nokta Elektronik Medya A.Ş.