SPK: Gereğini yaparız

SPK Başkanı Ertaş, "Piyasaları yakından izlemeye devam ediyoruz. Herhangi bir kanunsuz işlem tespit edersek gereğini yaparız." dedi.

SPK: Gereğini yaparız
SPK: Gereğini yaparız
GİRİŞ 19.08.2016 13:50 GÜNCELLEME 19.08.2016 13:50
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Sermaye Piyasası Kurulu Başkanı Vahdettin Ertaş, 22 Temmuz'dan bu yana piyasaların normal işleyişine döndüğünü ve bu tarihten itibaren ilave bir tedbir alma ihtiyacı duymadıklarını belirterek, "Piyasaları yakından izlemeye devam ediyoruz. Herhangi bir kanunsuz işlem tespit edersek gereğini yaparız." dedi. 

Sermaye Piyasası Kurulu Başkanı Vahdettin Ertaş, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin, "Bu süreçte gerek yerli gerekse yabancı basında çok olumlu karşılanan şirketlerimize kendi hisselerini alma konusunda kolaylık sağlayan kararımızı aldık. 55 şirketimiz bu kararımızdan yararlandı, alımlar yaptı, yapmaya devam ediyor." dedi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 1
  • vatansever 7 yıl önce Şikayet Et
    en iyi yaptığınız şey seyretmek onada devam.neden hisse sahiplerine karpayı dağıtılmıyor bunlar şirketlerde paya sahip değilmi.kar şirkete yansıyor.zarar hisse sahiplerine böyle bir mantıkla borsa yükselirmi kafa yapısı değişmesi lazım böyle bir yatırım olmaz elbette yabancılar gelmediği gibi küçük yatırımcıyıda mahvettiniz
    Cevapla