'İGDAŞ için devler devrede' iddiası

JPMorgan ile Citigroup'un, İGDAŞ için yarıştığı belirtiliyor.

'İGDAŞ için devler devrede' iddiası
'İGDAŞ için devler devrede' iddiası
GİRİŞ 21.04.2016 17:38 GÜNCELLEME 22.04.2016 09:18
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

İGDAŞ'ın en geç önümüzdeki yılın başlarında yüzde 25'inin halka arz edilebileceği ve JPMorgan ile Citigroup'un ilk halka arz için yarıştığı belirtiliyor.

Bloomberg News'in konuyla ilgili 3 kaynağa dayandırdığı habere göre, Citigroup, Halk Yatırım ve Bank of America Merrill Lynch ile birlikte hareket ederken, JPMorgan, İş Yatırım ve HSBC ile hareket edebilir.

TOPBAŞ'TAN AÇIKLAMA BEKLENİYOR

Konuyla ilgili kişilerin verdiği bilgiye göre, ilk etapta İGDAŞ'ın yüzde 25'inin ilk halka arzının yapılması bekleniyor ve halka arzın bu yılın ilerleyen döneminde veya önümüzdeki yılın başlarında yapılabileceği belirtiliyor.

İstanbul Belediye Başkanı Kadir Topbaş, yakında halka arz ile ilgili olarak iki gruptan hangisinin görevlendirileceğine dair açıklama yapılacağını söylemişti.

KAYNAK: FORTUNE TÜRKİYE
YORUMLAR 5
  • Misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    Igdaş ozellesecekse bir daha akp ye oy vermeyeceğiz çok büyük hata olur garibanlar faturası ödeyemeyecek kış günü gazları kesilecek çoluk çocuğu ile ne yapacak elektrik te olduğu gibi evde kullanılan su elektrik doğalgaz kesilmez kural olmalı ve bugün elektrik clk ya geçtikten sonra ortalama 25-30 tl faturamiz arttı devletin asli görevi milletini korumaktır zengini değil
    Cevapla
  • dava adami 7 yıl önce Şikayet Et
    sen hic odeme
    Cevapla
  • ayyıldız 7 yıl önce Şikayet Et
    halka arz olacak thy gibi,aselsan gibi..blok satış değil.
    Cevapla
  • ahmet 7 yıl önce Şikayet Et
    Özelleştirilen KİT'ler vatandaşa zam ve kazık olarak dönecek.Zaten pahalı olan doğalgazı bakalım kaça çıkarırlar özel şirketler. Çünkü elektrikte aynısı oldu.
    Cevapla
  • ayyıldız 7 yıl önce Şikayet Et
    bi ara blok satış düşünülüyordu.kim uyarıpta değiştirildiyse Allah onlardan razı olsun.
    Cevapla