İş Bankası yasal yollara başvuruyor

İş Bankası, bankanın faaliyetlerine ilişkin gerçek dışı yayınlara karşı yasal yollara başvuracak.

İş Bankası yasal yollara başvuruyor
İş Bankası yasal yollara başvuruyor
GİRİŞ 23.02.2015 15:41 GÜNCELLEME 23.02.2015 15:54
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

İş Bankası hakkındaki Twitter iddiaları ve basında çıkan bazı haberlere ilişkin olarak KAP'a bir açıklamada bulundu.

Yapılan açıklama şöyle;

Bazı gazetelerde ve sosyal medyada Bankamız faaliyetlerine ilişkin olarak gerçek dışı haber ve değerlendirmelere yer verilmeye devam edildiği görülmektedir.

İş Bankası, kuruluşundan bu yana daima ülke menfaatlerini öne koyarak, faaliyetlerini tamamen ve sadece ticari ilkeler ve bankacılık prensipleri çerçevesinde başta Bankacılık Kanunu olmak üzere mevzuata uygun bir şekilde yürütmektedir. Bankamız bunun haricinde kaynağı ve gerekçesi tarafımızca bilinmeyen açıklamaların tarafı ve muhatabı değildir.

Ayrıca, Bankamız faaliyetlerine ilişkin olarak bunun aksine bir değerlendirme veya gelişme bulunmamaktadır. Bankamızın gündeminin bu kapsamda sadece bankacılık faaliyetlerinden oluştuğunu, bu nedenle gerçek dışı haber ve iddialara itibar edilmemesini, gerçek dışı yayınlara karşı Bankamızın yasal yollara başvurmakta olduğunu kamuoyu bilgisine saygıyla sunarız.

İŞ BANKASI HİSSELERİ YÜZDE 3 DÜŞTÜ

İş Bankası hisseleri 10:43 itibariyle yüzde 3.22 düşüşle 6.32 liradan işlem görürken, BIST-100 endeksi yüzde 0.48 ekside. Analistler düşüşte Twitter'da yer alan ve düzenleyici kurumların banka ile ilgili bir adım atabileceği iddialarının etkili olduğunu söylediler.

YORUMLAR 11
  • Alper 9 yıl önce Şikayet Et
    artık CHP mi işbankasnın yoksa işbankası mı CHP nin meçhul.Demokrasiye ikisi de aykırıdır,dünyada örneği olmayan ve demokrasinin kurallarına uymayan bir garip durum.Ya bu ortaklar TBMM terkedecek yada İşbankası gerçek sahiplerine yani kamuya iade edilecek.
    Cevapla
  • dadaş 9 yıl önce Şikayet Et
    chp,çözümsüz politikaları ile,haksız olarak gündemi sabote edip edip-işbankasındaki faiz artışlarından malı götürüyorsa ve bu bankanın neden Milletin değilde,chp ye hisse edildiğide bir muamma iken,hükümeti bu konulara gelip,araştırmasın diyede habire taktik yaptıkları bir gerçek ve yargıda sessiz(((
    Cevapla
  • kimsesiz 9 yıl önce Şikayet Et
    İş bankası bu ülkenin parasıyla kuruldu,yeter artık,iş bankası gerçek sahiplerine teslim edilmeli,iş bankası chp nin tapulu malı değildir,İŞ BANKANIN GERÇEK SAHİBİ BU ÜLKEDİR,hükümet bir an önce gereken dözenlemeyi yapıp halkın arzına sunmalı,o zaman musluklar kesildimi kimin chp li olduğu beli olur,iş bankası chp için yumurtlayan altın tavuktur,kimse bunu inkar edemez
    Cevapla
  • rıza 9 yıl önce Şikayet Et
    bu düşüş sonrası hisse alanlar takibe alınmalı. Burdan cemaatin parası değerlendirilir diye düşünüyorum.
    Cevapla
  • alagoz 9 yıl önce Şikayet Et
    bu banka hakkında söylenenler doğrudur. Kredi çekerken dosya masrafı almışlardı, daha sonra çektiğim kredinin bilgisini isteyince dosya masrafını alınmamış göstermişler. Bu hesaplarla oynadıklarının ispatı...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle