Ülker'den fındık ve fıstığı en bol çikolata!
Ülker yepyeni bir ürünü çikolata severlerin beğenisine sundu. Ülker Golden'in Bol Fındıklı ve Bol Fıstıklı Çikolatası raflarda yerini aldı.

Türkiye’de çikolatanın lideri Ülker, bol fındık ve bol Antep fıstığı ile zenginleştirdiği Ülker Golden’i tüketicilerin beğenisine sundu. Türkiye’nin en bol fındık ve Antep fıstığı içeren çikolatası Ülker Golden’e bayılacaksınız.
Bu yeni çikolata serisi, çikolatayı daha bol fındık veya fıstık tadı ile sevenler için özel olarak geliştirildi. Türk tüketicisi çikolataya en çok Antep fıstığı ve fındık lezzetlerini yakıştırıyor. Ülker, bu yeni ürünü ile çok sevilen Türk çeşnilerinin çikolatayla birleşmesi konusundaki iddiasını bir adım ileriye taşımış oldu. Ülker Golden Bol Fındıklı Çikolata’da dünyanın en kaliteli fındığı olan Türk fındığı kullanılıyor. Fındıklar Türkiye’nin en yeni ve en modern fındık işleme tesislerinden biri olan Giresun’daki tesiste işleniyor. Bol Fıstıklı Çikolata’da Gaziantep bölgesi Antep fıstıkları kullanılıyor.
Ülker Golden Bol Fındıklı ve Ülker Golden Bol Fıstıklı Çikolata, tatmanız için market raflarında yerini aldı.
-
Rauf ORBAY 16 yıl önce Şikayet Ettuhaf. herhalde fiskobirlikteki elde kalan fındık fıstığı ucuza kapptılar yoksa nerde bu yoğurtun bolluğuBeğen
-
Ekrem Tosun 16 yıl önce Şikayet Etbu ne şimdi. reklammıBeğen
-
gercek posta 16 yıl önce Şikayet Etbu ne yahu? en alta R yazmakla reklam olduğunu anlatmış mı oluyorsunuz?. ülkeri severek tüketiyoruz ama bu cambazlığı kraldan fazla kralcı olarak siz yapıyorsanız size ayıp, yok ülker böyle bir hile ve tüketiciyi kandırma istiyorsa ülkere ayıp. Önce ilke ve tutarlılık!!!!!Beğen
-
mehmet fatih 16 yıl önce Şikayet Etaçıklama bekliyoruz. yıllardır ülker ürünlerini tüketiyoruz kendilerine karşı yapılan her türlü karalama kampanyasında biz ürünlerini alarak ülkerin yanında olduk. ancak son günlerde filistinde yaşananların ardından ülkerden hiç bir hareket göremedik en azından çocukların bir yıllık çikolata ihtiyacı bizden diyebilirlerdi.millet bunu da yazar unutmayın....Beğen