Pompalı saygunu en iyi anlatan çizgiler

Salih Memecan, 140 dolardan 40 doların altına gerileyen petrol fiyatına rağmen Türkiye'de bir türlü düşmeyen akaryakıt fiyatlarını böyle hiciv etti. İşte pompalı soygun:

Pompalı saygunu en iyi anlatan çizgiler
Pompalı saygunu en iyi anlatan çizgiler
GİRİŞ 23.12.2008 09:43 GÜNCELLEME 27.08.2020 17:59
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Sabah gazetesi karikarikatüristi Salih Memecan 140 dolarda 40 doların altına gerileyen petrol fiyatına rağmen bir türlü düşmeyen akaryakıt fiyatlarını böyle hiciv etti.

F. Gürcan Mermertaş'ın animasyonu ile Salih Memecan çizgileri birleşti ülkedeki benzin soygunu böyle anlatıldı...

 

 
 
 

-PETROL, 40 DOLARIN ALTINDA

Ham petrolün varil fiyatı 40 doların altına indi. Asya borsalarında, ABD Ham Petrolü'nün Şubat ayı varil teslim fiyatı, 64 sentlik gerilemeyle 39,27 dolar düzeyine indi.

Küresel krizin talebi azaltması sebebiyle petrol fiyatı, 140 doların üstüne çıkarak zirve yaptığı Temmuz ayından bu yana yüzde 73 düzeyinde düşüş gösterdi.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 14
  • soner sarıyar 15 yıl önce Şikayet Et
    bay madebnci gibi. vatandaşlar varoldukça biz yediğimiz kazığı hakediyoruz.bak çıkarken artmamışda inerken niye inecekmiş
    Cevapla
  • erdoğan baştan 15 yıl önce Şikayet Et
    akar5yakıt. ucuzlasın afedersişn tuvaletede arabayla gidin yok ya başka e3mriniz benzin12 mazot 2 ytl olmalı
    Cevapla
  • krizalit 15 yıl önce Şikayet Et
    alternatif. evet bende Sayın Taner Göğebakan'a katılıyorum... sadece bir gün ama aynı gün, olabildiğince fazla vatandaşımız hiçbir benzin istasyonuna uğramasın.. bakın o zaman neler oluyor..
    Cevapla
  • selahattin boz 15 yıl önce Şikayet Et
    indirimleri uygulamıyorlar.. Elazığ'da bayramda yapılan %9 a varan lpg indirimide uygulanmadı . hala 1,630 dan gaz alıyoruz yetkililerin bilgisine.....
    Cevapla
  • yunus doğdu 15 yıl önce Şikayet Et
    rantçı akp. Akp hükümeti döneminde rantçı sermaye aldı başını gidiyor. bundada laiklik,atatürkçülük laf salatasıyla esas istismarı yapan chp muhalefeti rol oynuyor.etnik gruplar hak aryışlarına hız verdi,kıbrıs peşkeş çekilmeye çalışılıyor,en çok aleyhte karar bu dönemde aihm de çıktı.terör arttı,vatandaşa kömür,yeşil kart bedava ama d.gaza,benzine indirim yok.hükümetin devlet kasasından çıkan para yok ordan al o tarafa yama.dervişin dalgalı kuruna devam,dış borç almış başını gitmiş.miş,mişmiş..tayyip seni asmazlarsa..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle