DDK Başkanı Salih Tanrıkulu: Fon soruşturmasıyla ilgili inceleme ve denetimler başladı
Devlet Denetleme Kurulu (DDK),sermaye piyasasında yatırım fonlarının işlemleri ve denetim faaliyetlerine yönelik inceleme başlattı.
Cumhurbaşkanlığı Devlet Denetleme Kurulu Başkanı Salih Tanrıkulu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla, sermaye piyasasında yatırım fonlarının işlemleriyle denetim faaliyetlerinin mevzuata uygun yürütülmesi ve gerekli idari, hukuki tedbirlerin hayata geçirilmesi amacıyla inceleme ve denetim çalışmalarına başlandığını bildirdi.
YATIRIM FONLARININ İŞLEMLERİ İNCELENECEK
Tanrıkulu, NSosyal hesabından yaptığı açıklamada, şunları kaydetti:
“Sermaye piyasalarında son dönemde yaşanan olaylarla ilgili olarak Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla, Devlet Denetleme Kurulu tarafından sermaye piyasasında yatırım fonlarının işlemleri ile denetim faaliyetlerinin mevzuata uygun yürütülmesi ve gerekli idari, hukuki tedbirlerin hayata geçirilmesi amacıyla inceleme ve denetim çalışmalarına başlanmıştır.”
-
delidumrul 1 saat önce Şikayet Etfonları geç onlar açgözlü 100 e 5000 kazanmak isteyenler bizim hisslerimiz %70 eridi 17 sinden sonra satış yapılan hisseleri acil inceleyin A1,TERA,İNFO, İŞBANK,YKB,BOFA hepsi için inceleme başlatın. OLMASI GEREKEN SPK BAŞKANI ACİL TUTUKLANMALI.Beğen Toplam 2 beğeni