Ağustos ayı doğum yardımı ödemeleri yatırıldı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, ağustos ayına ilişkin doğum yardımı ödemelerinin annelerin hesabına yatırıldığı açıklandı.

Ağustos ayı doğum yardımı ödemeleri yatırıldı
Ağustos ayı doğum yardımı ödemeleri yatırıldı
GİRİŞ 28.08.2026 18:48 GÜNCELLEME 28.08.2026 18:48
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Bakanlığın sanal medya hesabından yapılan açıklamada, "Aile ve Nüfus On Yılı vizyonumuz doğrultusunda anne babaların yanında olmaya, ailelerimizi büyütmeye devam ediyoruz. Ağustos ayına ilişkin doğum yardımı ödemelerini annelerin hesabına yatırdık. Ağustos ayı ödemeleriyle birlikte bugüne kadar 1 milyon 278 bin 581 çocuk için 25 milyar lira tutarında doğum yardımı desteği sağladık. Ayrıca iki, üç ve üzeri 745 bin 150 çocuk için her ay düzenli ödeme gerçekleştiriyoruz" denildi.

Emrullah Koçin Haber7.com - Editör
Haber 7 - Emrullah Koçin

Editör Hakkında

2017'de İstanbul Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Meslek hayatına ilk olarak Genç Dergi'de başladı. Daha sonra Sadece haber.com'da internet haberciliğine başladı. 2019 yılında Haber7.com ailesine dahil olan Koçin, ''Ekonomi ve Otomobil Editörü'' olarak meslek hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Yörük 38 dakika önce Şikayet Et
    3 yıl önce 5. çocuğum oldu yardım falan görmedim evim arabam var diye galiba neyse yardım önemli değil su-elektrikte kademe fiyatlanması ile mağdur ediliyoruz 1 çocuklu aile ile 5 çocuklu aile aynı kademeye ile fiyatlanıyor 5 çocuk ile düşük kademe fiyatlanması mümkün değil bir çözüm telep ediyorum mümkünse
    Cevapla