Enerji faturalarına 434 milyar liralık dev destek: Bakan Bayraktar rakamları açıkladı!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar son 3 yılda, doğal gaz ve elektrikte fatura desteklerinin güncel fiyatlarla yaklaşık 1,85 trilyon liraya ulaştığını bildirdi.

Enerji faturalarına 434 milyar liralık dev destek: Bakan Bayraktar rakamları açıkladı!
Enerji faturalarına 434 milyar liralık dev destek: Bakan Bayraktar rakamları açıkladı!
GİRİŞ 24.04.2026 11:47 GÜNCELLEME 24.04.2026 11:47

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, son 3 yılda, doğal gaz ve elektrikte fatura desteklerinin güncel fiyatlarla yaklaşık 1,85 trilyon liraya ulaştığını bildirdi.

 

Haberin Ayrıntıları Geliyor...

Son dakika gelişmelere anında ulaşmak için Haber7 uygulamasını akıllı cihazlarınıza (iOS, Android) kurabilir, Twitter’da @Haber7 hesabını takip edebilirsiniz.

App Store Google Play Takip Et

 

 

Ekrem Öztürk Haber7.com - Teknoloji Muhabiri
Haber 7 - Ekrem Öztürk

Editör Hakkında

İstanbul'da yaşayan Ekrem Öztürk, 2021 yılında Medya ve İletişim bölümünden mezun oldu. Uzun süre kendi alanında metin yazarlığı yapan Öztürk, şu an Haber7.com'da "Muhabir - Editör" olarak görev yapmaktadır. Ayrıca günümüz insan ilişkilerinde saygının ve empatinin çok büyük bir güç olduğuna inanmakta ve bu değerleri meslek hayatında da ön planda tutmaktadır.