Savaş bir ülkeye daha sıçradı, Rota Türkiye'ye çevrildi! O ilimizde hava hareketliliği
Azerbaycan'a bağlı Nahçıvan Özerk Cumhuriyeti'nde Nahçıvan havalimanına saldırı sonrası Bakü–Nahçıvan uçak seferleri Iğdır'a yönlendirildi.
GİRİŞ 06.03.2026 03:54
GÜNCELLEME 06.03.2026 03:55
Azerbaycan'a bağlı Nahçıvan Özerk Cumhuriyeti'nde bulunan Nahçıvan Uluslararası Havalimanı'na bugün düzenlenen insansız hava aracı saldırısı sonrası, havalimanı kullanılamaz hale geldi.
TÜM UÇUŞLAR İPTAL EDİLDİ
Bu gelişme üzerine Azerbaycan yönetimi, Nahçıvan'a planlanan tüm uçuşları iptal etti.

UÇUŞLAR IĞDIR'A YÖNLENDİRİLDİ
Azerbaycan vatandaşlarının Bakü ile Nahçıvan arasındaki ulaşımının kesintiye uğramaması amacıyla Bakü–Iğdır ve Iğdır–Bakü arasında karşılıklı uçuşlar başlatıldı.
Ayrıca yolcuların Nahçıvan'a ve Nahçıvan'dan Iğdır'a taşınabilmesi için özel otobüs seferleri organize edildi.
Otobüs seferleri, Nahçıvan Otogarı aracılığıyla gerçekleştirilecek. Yetkililer, yolcuların güvenliği ve ulaşımın aksamaması için gerekli tüm önlemlerin alındığını bildirdi.
KAYNAK: İHA
YORUMLAR 38
-
Bozkurt 7 ay önce Şikayet EtKardeşlerim vatandaşlarım ey yüce Türk milleti tam bir birliktelik ve kenetlenme zamanı. Sakın tefrika ya düşmeyelim. Parti Pırtı geçici aziz türk milleti ve devleti kıyamete kadar baki kalacaktır inşaallah. Bir vücudun azaları gibi düşünelim.Beğen Toplam 9 beğeni
-
Aysun 7 ay önce Şikayet EtDiger ulkeleri icine cekmeye calisiuorlar kendileri az ugrassin diye akilli olalimBeğen Toplam 5 beğeni