İstanbul'da kar alarmı: Ajet ve Pegasus seferleri iptal etti!
Son dakika haberi: İstanbul’daki olumsuz hava koşulları nedeniyle Sabiha Gökçen Havalimanı’nda AJet ve Pegasus’un 18-19 Ocak tarihli bazı seferleri iptal edildi.
İstanbul'da etkili olan kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle AJet ve Pegasus Havayolları bugün ve yarın Sabiha Gökçen Havalimanı kalkış ve varışlı bazı seferlerin iptal edildiğini duyurdu.
AJET 38 SEFERİ İPTAL ETTİĞİNİ DUYURDU!
AJet, İstanbul genelinde etkisini gösteren kar yağışı sebebiyle 18-19 Ocak tarihlerinde Sabiha Gökçen Havalimanı kalkışlı 38 seferin iptal edildiğini açıkladı.

Konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklamada bulunan AJet Basın Müşaviri Mehmet Yeşilkaya, "İstanbul'daki olumsuz hava koşulları nedeni ile Meteorolojik Acil Durum Komitesi'nin uçuşların kısıtlanması kararına istinaden 18-19 Ocak tarihlerinde Sabiha Gökçen Havalimanı kalkışlı ve varışlı 38 seferimiz iptal edilmiştir. Kamuoyuna saygı ile duyurulur" dedi.
PEGASUS 72 SEFERİ İPTAL ETTİ!
Pegasus Hava Yolları, İstanbul’daki olumsuz hava koşulları nedeniyle 18-19 Ocak tarihlerinde bazı uçuşlarını iptal etti. Pegasus bugün 29 yarın da 43 olmak üzere toplam 72 seferini iptal ettiğini duyurdu.
-
Doğrusu Bu 1 saat önce Şikayet Et2100 metre dağın dibindeyim şehre 1 gram düşmüyo bıktım burdan .Beğen Toplam 5 beğeni
-
İstanbullu 1 saat önce Şikayet EtArnavutköy.hadımköy.esenyurt.beylikdüzü.başakşehir buralarda hiç kar yok.gayet iyi.Beğen Toplam 7 beğeni