Memur-Sen'den ABD'ye Venezuela tepkisi
Memur-Sen, ABD'nin Venezuela'ya yönelik emperyalist saldırganlıklarını kınayarak, dünya toplumu ve uluslararası hukuka sahip çıkılması gerektiğini ifade etti.
Memur-Sen Konfederasyonu, ABD'nin Venezuela saldırısına ilişkin yazılı açıklama yaptı. Konfederasyonun açıklamasında şu ifadelere yer verildi:
"ABD'nin Venezuela'ya yönelik emperyalist saldırganlığını kınıyoruz! Dünya, bir kez daha uluslararası hukukun askıya alındığı, güç kullanımının meşrulaştırılmaya çalışıldığı tehlikeli bir eşikten geçiriliyor. Amerika Birleşik Devletleri'nin Venezuela'ya yönelik saldırgan tutumu; hukuki dayanaktan yoksun, siyasal meşruiyeti tartışmalı ve bölgesel barışı tehdit eden bir girişimdir. Venezuela halkının iradesine yönelik her türlü müdahaleyi reddediyor; uluslararası toplumu çifte standarttan vazgeçmeye, hukuka ve barışa sahip çıkmaya davet ediyoruz.
Siyonistlerin sırtını sıvazlayarak Gazze'de soykırıma destek veren ABD'nin Emperyalist dayatmaları normalleştirilemez! Dünya barışı, insanlığın geleceği ne emperyalistlerin ne de siyonistlerin kanlı ellerine emanet edilemez!
Dünya; güçlülerin hukuku ile değil, hukukun gücü ile yönetilmelidir. Memur-Sen olarak bizler; emeğin, adaletin ve insan onurunun yanında durmaya, nerede olursa olsun emperyalist saldırganlığa karşı sözümüzü yükseltmeye devam edeceğiz. Çünkü biliyoruz ki: Suskunluk zulmü büyütür, itiraz adaleti. Biz adaletten yanayız."
-
Doğrucu Davut 15 saat önce Şikayet EtMemur-Sen yapacağı işi yapsın memur emeklisinin almadığı seyyanen zam garabeti ortadayken bununla ilgili dertlenmeyen arkadaş elin Venezuelası için dert sahibi olmuş ayıp ayıp işine bak hemşerim.Beğen Toplam 2 beğeni
-
Turuncu 1 gün önce Şikayet Etsen şu emekli memurların hakkını savunsanBeğen Toplam 3 beğeni
-
yılmaz kahraman 20 saat önce Şikayet Ethele sende venezuella ile ilgili bir yorum yap . bu durum seni ilgilendirmiyor muBeğen
-
yolcu 1 gün önce Şikayet EtBağımsız bir ülkeye karşı yapılanlar zorbalıktır Venezuela nın bir suçu varsa birleşmiş milletler lerde müzakere edilmesi gerekiyorduBeğen Toplam 2 beğeni
-
Vatandaş 1 gün önce Şikayet EtMemura zam alamadın madura hakkında konuşuyorsun sana hakkım haram olsun madara ettin memuruBeğen Toplam 3 beğeni