Bakanlık harekete geçti: Çocuk giyim ürününü toplatıyor!

Ticaret Bakanlığı, halk sağlığını tehlikeye atan ürünleri 'Güvensiz Ürün Bilgi Sistemi' üzerinden açıklamaya devam ediyor. Bu kez listeye çocuklara yönelik bir giyim markası girdi.

Bakanlık harekete geçti: Çocuk giyim ürününü toplatıyor!
Bakanlık harekete geçti: Çocuk giyim ürününü toplatıyor!
GİRİŞ 02.12.2025 09:30 GÜNCELLEME 02.12.2025 09:30

Ticaret Bakanlığı halk sağlığını tehdit eden mevzuatlara uygun üretilmeyen ürünleri Güvensiz Ürün Bilgi Sistemi sitesinde ifşa etmeye devam ediyor.

Bakanlık son olarak yaptığı denetimlerde Barbie markalı bir çocuk giyim ürünününü listeye aldı. Ürün hakkında yasaklama ve piyasadan toplatma kararı alındı.

KAYNAK: AA
Ekrem Öztürk Haber7.com - Teknoloji Muhabiri
Haber 7 - Ekrem Öztürk

Editör Hakkında

İstanbul'da yaşayan Ekrem Öztürk, 2021 yılında Medya ve İletişim bölümünden mezun oldu. Uzun süre kendi alanında metin yazarlığı yapan Öztürk, şu an Haber7.com'da "Muhabir - Editör" olarak görev yapmaktadır. Ayrıca günümüz insan ilişkilerinde saygının ve empatinin çok büyük bir güç olduğuna inanmakta ve bu değerleri meslek hayatında da ön planda tutmaktadır.