Bakan Kurum, Yüzyılın Konut Projesi'nin detaylarına ilişkin video paylaştı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Yüzyılın Konut Projesi'nin detaylarının anlatıldığı video paylaştı.

GİRİŞ 26.10.2025 17:19 GÜNCELLEME 26.10.2025 17:35
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Bakan Kurum, NSosyal hesabından, 81 ilde inşa edilecek 500 bin sosyal konuta ilişkin tüm detayların anlatıldığı videoyu paylaşarak, "Milletimizi ev sahibi yapacak Yüzyılın Konut Projesi'nin tüm detayları…" ifadesini kullandı.

Videoda Yüzyılın Konut Projesi detaylarıyla anlatıldı

Videoda, kampanya sürecinin detayları, konut büyüklükleri, satış fiyatları ve ödeme planına yönelik ayrıntılı bilgiler yer aldı.

 

KAYNAK: AA
Emre Genç Haber7.com - Editör
Haber 7 - Emre Genç

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul’da doğdu. Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden 2021 yılında lisans derecesiyle mezun oldu. 2017 yılında Üniversite Televizyonu’nda başladığı kariyerinde 3 yıl boyunca spor spikerliği ve muhabirliği görevlerinde bulundu. Daha sonra 2020 yılında özel bir haber kanalında haber ve spor editörlüğü yaptı. Ardından Turkuvaz Medya Grubu’nda editörlük görevinde bulundu. 2024 Mayıs ayından itibaren Kanal 7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com’da editör olarak görevini sürdürmektedir.
YORUMLAR 3
  • Xyz 1 saat önce Şikayet Et
    Ya kardeşim neden bu işi 500 bin ile sinirlandiriyorsunuz..devlet bunu bedava vermeyecek yapın almak isteyen herkes alsın... özellikle köylerde evler çok eski...ikinci evi almak isteyenlere de yapın..sonuçta devlette para kazanacak bundan...örneğin köylerdeki evlerin yüzde 80i dönuşmeli
    Cevapla
  • Bülent duman 2 saat önce Şikayet Et
    Allah yar ve yardımcınız olsun inşallah
    Cevapla
  • Millet 3 saat önce Şikayet Et
    bir yıl ikamet olayı şartı var , 3 yıldır başka kentte okuyorum kirada kalıyorum ama ikametim memlekette peki ben nasıl okuduğum şehirde ev sahibi olacağım.
    Cevapla