Milyonluk taylar görücüye çıkıyor!
Malatya'nın Akçadağ ilçesinde bulunan Sultansuyu Tarım İşletmesi'nde yetiştirilen ünlü Arap yarış tayları İstanbul Veliefendi Hipodromu'nda görücüye çıkıyor.
GİRİŞ 20.10.2025 12:16
GÜNCELLEME 20.10.2025 12:59
Akçadağ ilçesinde bulunan Sultansuyu Tarım İşletmesi'nde yetiştirilen ünlü Arap yarış tayları İstanbul Veliefendi Hipodromu'nda görücüye çıkıyor. Malatya'nın Akçadağ ilçesi Sultansuyu Tarım İşletmesi'nde yetiştirilen ünlü Arap yarış taylarının 15'i, 21 Ekim'de İstanbul Veliefendi Hipodromu'nda satışa sunulacak.
Türkiye'nin dört bir yanında yarış atı severlerin katılacağı açık arttırma ile sahiplerini bulacak olan 15 baş safkan elit Arap koşu tayının satışlarında yüksek bir gelir elde edilmesi bekleniyor.
KAYNAK: İHA
YORUMLAR 1
-
DiYarbakırlı 3 gün önce Şikayet Etçocuğuma hediye aldım çok sevindi ,herkese tavsiye ederim çok güzel atlar.Beğen