TAG, Bosphorus Cup'ın premium partneri oldu!

TAG, bu yıl 24’üncü kez düzenlenecek Bosphorus Cup’un premium partneri oldu. Bosphorus Cup, 17-20 Eylül tarihleri arasında 10 farklı ülkeden bin yelkenciyi ve 60 tekneyi Boğaz’ın eşsiz atmosferinde buluşturacak.

TAG, Bosphorus Cup'ın premium partneri oldu!
TAG, Bosphorus Cup'ın premium partneri oldu!
GİRİŞ 04.09.2025 15:26 GÜNCELLEME 04.09.2025 15:26

TAG Kurucusu Oğuz Alper Öktem, Bosphorus Cup’ın, İstanbul’u dünyanın dört bir yanından gelen yelkencilerle buluşturduğunu belirterek, şunları söyledi;

“İstanbul’un ihtişamını, köklü kültürünü ve benzersiz ruhunu uluslararası arenada en güçlü şekilde yansıtan bu yarış sayesinde İstanbul, sadece bir seyir rotası değil, küresel yelken takviminde parlayan bir cazibe merkezi haline geliyor. Bosphorus Cup’ın İstanbul’u dünyaya tanıtma misyonu, TAG’ın bu şehri daha özgür, daha erişilebilir ve daha yaşanabilir kılma vizyonu ile aynı heyecanı ve tutkuyu paylaşıyor. Şehrimizin uluslararası alanda daha güçlü tanıtılmasına katkı sunmaktan mutluluk duyuyor, tüm ekiplere başarılar diliyoruz.”


 
Bosphorus Cup’ı düzenleyen ORG Sports Management Kurucusu Orhan Gorbon ise, “İstanbul’da yelken yapmanın çok özel bir tecrübe olduğunu biliyorum. Burada yapılacak bir etkinlik ile İstanbul’un eşsiz kültürünü tüm dünyaya daha iyi tanıtmamız gerektiğine inandım. Bosphorus Cup ekosisteminin 23 yılda İstanbul’a kattığı değer 85 milyon doların üzerinde. 24 yılda dünyanın iddialı 10 yelken yarışı arasında yer almayı başardık” diye konuştu.

KAYNAK: HABER7
Hakan Erdi Uludağ Haber7.com - Haber Editörü
Haber 7 - Hakan Erdi Uludağ

Editör Hakkında

1998 yılında İstanbul'da doğdu. Maltepe Üniversitesi Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Gazetecilik kariyerine üniversite yıllarında okurken başladı. 4 yıldır aktif olarak Gazetecilik kariyerini sürdürüyor. Meslek hayatına Kanal 7 Medya Grubu'na bağlı Haber7.com'da 'Editör' olarak devam ediyor.