Tekirdağ'ın mavi bayraklı plajlarında yoğunluk yaşanıyor

Tekirdağ'da sıcaktan bunalanlar, zamanlarının büyük çoğunluğunu sahillerde geçiriyor.

Tekirdağ'ın mavi bayraklı plajlarında yoğunluk yaşanıyor
Tekirdağ'ın mavi bayraklı plajlarında yoğunluk yaşanıyor
GİRİŞ 27.07.2025 14:48 GÜNCELLEME 27.07.2025 14:49

Hava sıcaklığının 32 derece ölçüldüğü kentte yüksek nem nedeniyle hissedilen sıcaklık artarken, yerli ve yabancı turistler plajları doldurdu.

Mavi bayraklı plajlara sahip Tekirdağ'da tatillerini geçiren yerli ve yabancı turistler, Altınova, Kumbağ, Şarköy ve Mürefte plajlarında deniz ve güneşin tadını çıkardı.

İl Kültür ve Turizm Müdürü Ömer Faruk Karaküçük, AA muhabirine, yerli ve yabancı turistlerin, Tekirdağ'ın mavi bayraklı plajlarını tercih ettiğini söyledi.

İstanbul, Edirne, Kırklareli ve birçok şehirden kente çok sayıda turistin geldiğini aktaran Karaküçük, Tekirdağ'ın doğal güzelliğinin yanı sıra plajlarıyla da vatandaşların ilgisini çektiğini belirtti.

KAYNAK: AA
Emre Genç Haber7.com - Editör
Haber 7 - Emre Genç

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul’da doğdu. Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden 2021 yılında lisans derecesiyle mezun oldu. 2017 yılında Üniversite Televizyonu’nda başladığı kariyerinde 3 yıl boyunca spor spikerliği ve muhabirliği görevlerinde bulundu. Daha sonra 2020 yılında özel bir haber kanalında haber ve spor editörlüğü yaptı. Ardından Turkuvaz Medya Grubu’nda editörlük görevinde bulundu. 2024 Mayıs ayından itibaren Kanal 7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com’da editör olarak görevini sürdürmektedir.