SGK duyurdu: Memur emeklisinin zam farkının yatacağı tarih belli oldu

Son dakika haberi: SGK, Emekli Sandığı kapsamında aylık alanların temmuz ayı zam farkının 25 Temmuz Cuma günü hesaplarına yatırılacağını açıkladı.

GİRİŞ 22.07.2025 18:03 GÜNCELLEME 22.07.2025 18:03
Bu Habere 42 Yorum Yapılmış

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), Emekli Sandığı kapsamında aylık alanların temmuz ayı zam farklarının 25 Temmuz'da hesaplara yatırılacağını bildirdi.

SGK'den yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Emekli Sandığı kapsamında aylık alan 2 milyon 506 bin 829 kişiye toplam 12 milyar lira zam farkını 25 Temmuz 2025 Cuma günü ödüyoruz. Ödemelerinizi aylık almakta olduğunuz banka ve PTT şubelerinden alabilirsiniz. Hayırlı olsun."

 

KAYNAK: AA
Emrullah Koçin Haber7.com - Editör
Haber 7 - Emrullah Koçin

Editör Hakkında

2017'de İstanbul Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Meslek hayatına ilk olarak Genç Dergi'de başladı. Daha sonra Sadece haber.com'da internet haberciliğine başladı. 2019 yılında Haber7.com ailesine dahil olan Koçin, ''Ekonomi ve Otomobil Editörü'' olarak meslek hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 42
  • Hasan 1 ay önce Şikayet Et
    3600 Ek Gösterge istiyoruz
    Cevapla
  • Alaskamkuzey 1 ay önce Şikayet Et
    ilk secimde borcumu odemeye yemin ediyorum
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Aza şükretmeyen çoğa hiç şükür etmez
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Allah bereket versin,devletimize zeval vermesin.
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Evet katılıyoruz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle