Sigara kaçakçılarına geçit vermedi! 451,8 milyon TL ceza kesildi!
Ticaret Bakanlığı, "dumansız Türkiye" hedefiyle yürüttükleri operasyonlarda, 2025 yılı başından bu yana 451 milyon 588 bin lira değerinde 2 milyon 150 paket sigara ile 4 milyon 422 bin elektronik sigarayı ele geçirdi.

GİRİŞ 20.07.2025 13:55
GÜNCELLEME 20.07.2025 13:55
Ticaret Bakanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre, ekiplerce gerçekleştirilen başarılı operasyonlar sonucu, her yıl olduğu gibi 2025'te de gençleri bağımlılık batağına çekmeye çalışan kaçakçılara göz açtırılmadı.
- Gelişmiş teknolojiden yararlanılarak düzenlenen operasyonlar sonucu yıl başından bu yana 451 milyon 588 bin lira değerinde 2 milyon 150 paket sigara ile 4 milyon 422 bin elektronik sigaraya el konuldu.
Gümrük Muhafaza ekiplerinin, gençlerin bedenen sağlıklı, zihnen berrak ve nefsen temiz nesil olmasını önlemeye çalışan odaklarla mücadelesi kararlılıkla devam ediyor.
"Dumansız Türkiye" hedefiyle gençleri her türlü zararlı ürünlerden korumayı amaç edinen ekipler, titiz ve özverili çalışmalarıyla, halk sağlığını etkilemeye yönelik kaçakçılık girişimleri ve bağımlılığın her türüyle mücadelesini 7 gün 24 saat aralıksız sürdürüyor.
KAYNAK: AA
YORUMLAR 7
-
Misafir 1 ay önce Şikayet Etkilis ilindeki pasajda kaçak bandrolsüz sigara serbestçe satılıyorBeğen Toplam 1 beğeni
-
Misafir 1 ay önce Şikayet Ether yerde millet serbestçe sigara içiyor. Hani kapalı alanlarda yasaktıBeğen Toplam 3 beğeni
-
Vatandaş 1 ay önce Şikayet EtTamamen yasaklayın şu zıkkımı uyuşturucudan ne farkı var?Beğen Toplam 3 beğeni
-
çavuşbaşı 1 ay önce Şikayet EtElektronic sigara peynir ekmek gibi internetten ve tütün satanlarda satılıyor devlet ne bekliyorBeğen Toplam 3 beğeni
-
Misafir 1 ay önce Şikayet EtBİZİM MAHALLEDE TTÜTÜN DÜKKANLARI VAR BUNLARA NE DİYECKSİNİZz SAYIN DEVLET ALENİ TÜTÜN SATILIYORrBeğen Toplam 3 beğeni