Havaist, İstanbul Havalimanı ile Sultanahmet arasında sefer başlattı
İstanbul Havalimanı'na yolcu taşıma hizmeti veren Havaist, kentin en önemli tarihi ve turistik merkezlerinden Sultanahmet ile havalimanı arasında karşılıklı seferlere başladı.

İstanbul’un en önemli tarihi ve turistik merkezlerinden biri olan Sultanahmet’ten , İstanbul Havalimanı’na Havaist seferleri 17 Temmuz 2025 tarihi itibarıyla karşılıklı olarak hizmet vermeye başladı.
Havaist hem yerli hem de yabancı misafirlerin ulaşım ihtiyaçlarına hızlı ve güvenli bir çözüm sunuyor.
Bilet fiyatı 275 TL olacak Sultanahmet hattı 11 numaralı perondan hareket edecek.
Yeni güzergâh kapsamında Havaist araçları sırasıyla şu duraklara uğrayacaktır:
Sultanahmet
İspark Dalbastı Otopark – Sultanahmet Parkı Karşısı
Eminönü İskele
Nurtepe Viyadük
İstanbul Havalimanı
İstanbul Havalimanı'ndan şehrin 51 farklı noktasına yolcu taşımacılığı hizmeti sunan HAVAİST, 11 farklı hatta (Esenler Otogar, Arnavutköy, Halkalı-Başakşehir, Merter-Bakırköy, Sultanahmet, Aksaray, Kadıköy, Taksim, Silivri-Çatalca, Sabiha Gökçen, Beylikdüzü, Avcılar-Bahçeşehir) konforlu seyahatin yanı sıra sahip olduğu teknolojik donanım sayesinde güvenli bir otobüs deneyimi sunmaktadır.
Yolcuların seyahati boyunca internete bağlanmasını sağlayan ücretsiz WI-FI özelliğinin yanı sıra, faydalı bilgilerin bulunduğu multimedya ekranlar da yolcuların hizmetine sunuluyor. Uzun seyahatlerin ardından şarjı biten ya da azalan yolcular için, tüm koltuklarda şarj üniteleri bulunmaktadır. Yolcuların güvenliği için otobüslerde 7/24 kayıt alan sesli ve görüntülü güvenlik kameralarının bulunduğu belirtilirken, yolcu sayma cihazları ile de otobüste bulunan yolcu sayısı düzenli olarak takip edilip raporlandığı ifade edildi.
-
ismalibey 2 saat önce Şikayet Etçok güzel bir uygulama hava alanı rahatlar yolcu rahatlar...Beğen