Marmara'yı kirletmişti! 3 milyon 739 bin lira ceza kesildi!

Yalova'da bir tersanenin atık suyunu denize bıraktığı tespit edildi. Beşiktaş Tersanesi'ne 3 milyon 739 bin lira ceza uygulandı.

GİRİŞ 17.07.2025 13:51 GÜNCELLEME 17.07.2025 13:51
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri devriye sırasında Yalova’daki Beşiktaş Tersanesi’nde denize atık su deşarjını tespit edip Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü ekiplerine haber verdi.

Cumhuriyet Savcılığı’nın talimatı doğrultusunda bölgede inceleme yapan ekipler alınan su numunelerini incelenmek üzere TÜBİTAK Marmara Araştırma Merkezi (MAM) Başkanlığı'na teslim etti.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ekipleri, Yalova’da denize atık su deşarj ederek ‘Marmara Denizi ve Adalar Özel Çevre Koruma Bölgesi’nde kirliliğe neden olan tersaneye 3 milyon 739 bin lira ceza uyguladı.

KAYNAK: TRT HABER
Ekrem Öztürk Haber7.com - Teknoloji Muhabiri
Haber 7 - Ekrem Öztürk

Editör Hakkında

İstanbul'da yaşayan Ekrem Öztürk, 2021 yılında Medya ve İletişim bölümünden mezun oldu. Uzun süre kendi alanında metin yazarlığı yapan Öztürk, şu an Haber7.com'da "Muhabir - Editör" olarak görev yapmaktadır. Ayrıca günümüz insan ilişkilerinde saygının ve empatinin çok büyük bir güç olduğuna inanmakta ve bu değerleri meslek hayatında da ön planda tutmaktadır.
YORUMLAR 25
  • vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    firmaları 3 milyon TL korkutmaz . 3 milyon dolar ceza kesecen...
    Cevapla
  • Uğur 1 yıl önce Şikayet Et
    Bunu temizlemek 1 milyar avro verilenceza 100 bin avro peki o çöpleri arıtmaya gitse 200 bin avro
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle