Şuhut'ta ekmeğe zam

Afyonkarahisar'ın Şuhut ilçesinde 250 gram ekmeğin satış fiyatı 12.5 TL oldu.

Şuhut'ta ekmeğe zam
Şuhut'ta ekmeğe zam
GİRİŞ 03.07.2025 21:27 GÜNCELLEME 03.07.2025 21:35
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

İlçede 10 TL'den satılan 250 gram ekmeğe, 2.5 TL zam yapıldı. Yeni zammın ardından ilçede ekmek 12.5 TL'den satılmaya başlandı.

İlçede bir çok fırıncının zam kararına uyduğu gözlenirken, bazı fırıncı esnafının ise rekabet amacı ile ekmeği eski fiyat olan 10 TL'den sattığı belirtildi.

KAYNAK: İHA
Muhammet Binici Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • Erdoğan 5 saat önce Şikayet Et
    bursada 15 tl ekmek uzun zamandır
    Cevapla
  • Misafir 7 saat önce Şikayet Et
    işçisine vermez sokağa abilik yapar bunlar. satın bakalım ne olacak
    Cevapla