TCMB bir elektronik para kuruluşuna faaliyet izni verdi

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, 1000 Ödeme Hizmetleri ve Elektronik Para AŞ’ye elektronik para kuruluşu olarak faaliyet izni verdi.

TCMB bir elektronik para kuruluşuna faaliyet izni verdi
TCMB bir elektronik para kuruluşuna faaliyet izni verdi
GİRİŞ 19.06.2025 09:24 GÜNCELLEME 19.06.2025 09:26
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

TCMB'nin Resmi Gazete'de yayımlanan kararına göre, 1000 Ödeme Hizmetleri ve Elektronik Para AŞ’ye, Ödeme Hizmetleri ve Elektronik Para Kuruluşları Hakkında Kanun'un 14'üncü, 15'inci, 18'inci ve 19'uncu maddeleri kapsamında ödeme hizmetleri ve elektronik para ihracı hizmeti sunmak üzere elektronik para kuruluşu olarak faaliyet izni verildi.

KAYNAK: AA
Emre Genç Haber7.com - Editör
Haber 7 - Emre Genç

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul’da doğdu. Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden 2021 yılında lisans derecesiyle mezun oldu. 2017 yılında Üniversite Televizyonu’nda başladığı kariyerinde 3 yıl boyunca spor spikerliği ve muhabirliği görevlerinde bulundu. Daha sonra 2020 yılında özel bir haber kanalında haber ve spor editörlüğü yaptı. Ardından Turkuvaz Medya Grubu’nda editörlük görevinde bulundu. 2024 Mayıs ayından itibaren Kanal 7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com’da editör olarak görevini sürdürmektedir.
YORUMLAR 1
  • cemm 2 saat önce Şikayet Et
    MERKEZ YANLIŞ YAPMA FAİZİ İNDİR 500 baz puan çıkartırken çok çıkar indirirken az az savaşan ülkelerde yok bu faiz
    Cevapla