Bakan Göktaş, İstanbul'da kendisini sosyal medyadan davet eden gence kız istedi!
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, kendisine sosyal medya hesabından ulaşan gencin, İstanbul'daki kız isteme ve nişan merasimine katılma davetini geri çevirmedi. Kız isteyen Göktaş, çiftin nişan yüzüklerini taktı.
Bakan Göktaş, bir dizi programa katılmak üzere geldiği İstanbul'da evlilik yolunda ilk adımlarını atan gençleri de yalnız bırakmadı.
Göktaş, geçen hafta sosyal medya hesabından kendisine mesaj atarak davet eden 26 yaşındaki Mehmet Fatih Tuğ ve 25 yaşındaki Edanur Özdemir çiftinin, Sultangazi ilçesindeki kız isteme ve nişan merasimine katıldı.
"Allah'ın emri, peygamberin kavliyle" Edanur'u Mehmet Fatih'e isteyen Göktaş, baba Süleyman Özdemir'in kızı, eşi ve aile büyüklerinin görüşlerini alıp, olumlu yanıt vermesinin ardından çiftin nişan yüzüklerini taktı.
"EVLİLİK YOLUNDA GENÇLERİMİZİN YANINDA OLMAK BOYNUMUZUN BORCU"
Gençlerin bu önemli günlerinde yanlarında olmaktan mutluluk duyduğunu belirten Göktaş, "Hayırlı uğurlu olsun. Ömür boyu mutluluklar, her zaman yanınızdayız."dedi.
Aile Yılı kapsamında yuva kuracak gençlere yönelik Aile Gençlik Fonu ve indirim desteklerini anımsatan Göktaş, "2025 Aile Yılı'nda gençlerimize, ailelerimize yönelik çok önemli desteklerimiz var. Gençlerimizin çıktıkları evlilik yolunda yanlarında olmak boynumuzun borcu." diye konuştu.
Mehmet Fatih Tuğ da "Geçtiğimiz cuma günü namazdan sonra Bakanımıza mesaj atıp bu özel günümüze davet etmek istedim. Bizi kırmadılar, çok güzel dönüş yaptılar. Bugün bizleri çok mutlu ettiniz." ifadelerini kullandı.
Bakan Göktaş'a teşekkürlerini ileten Tuğ, şöyle devam etti:
"Cumhurbaşkanımızın iradesiyle, Sayın Bakanımızın gayretleriyle bu sene Aile yılı ilan edilmesiyle çok güzel projeler, çalışmalar var. 'Nasıl olacak, nasıl evleneceğiz' diye düşünen birçok genç vardı ama bugün öyle düşünmüyorlar, yalnız olmadığımızı hissedebiliyoruz."
-
Kafkasyali 1 ay önce Şikayet EtBakanimizi tebrik ederim.Oncelikle böyle hayırlı işlere ön ayak olduğu için,önderlik yaptığı için iyi bir örnek olduğundan dolayıBeğen Toplam 3 beğeni
-
İhsan Başerli 1 ay önce Şikayet EtAllah israf edenleri sevmez. Adım Müslüman balım kapalı görüntüm muhafazakar ammaaa bende bütün gelenekleri bir kenara bırakıp şaşalı salonlarda aynı anda davetlilerin eşliğinde kız istetir nişan yaparım. Evet bizim adımız Müslüman bu lüks ten geri mi kalalım. Dünya kerahat vaktini yaşıyorBeğen Toplam 10 beğeni
-
Mehmet Şahin 1 ay önce Şikayet EtMaalesef hep böyle. Başkalarından geri kalmamak adına Müslüman ailelerde görkemli törenler yapmaya başladı.Beğen
-
İsraf israf 1 ay önce Şikayet EtKız istemedeki masrafla düğün yapilabilirdiBeğen Toplam 15 beğeni
-
Hans 1 ay önce Şikayet EtYarın bosanmayinda...!Beğen Toplam 6 beğeni
-
Misafir 1 ay önce Şikayet Etekonomik durumdan dolayı evlenemiyoruzBeğen Toplam 4 beğeni